Savaşçı dizisi yeni sezon ne zaman? Hangi kanalda başlıyor?

Ekranlarının en çok izlenen fenomen dizilerinden biri olan ve FOX TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni sezonundan beklenen haberler peş peşe geldi. Son olarak Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosuna Tamer Karadağlı da eklenince yeni sezon için bombalar patlamaya başladı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni sezonundan beklenen haberler gelmeye başladı. 99. bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlandıktan sonra bir kez daha kendisinden haber alınmayan Savaşçı dizisinin yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı da merak konusu haline geldi.

Yıllar öncesinin yapımlarından biri olan Çocuklar Duymasın dizisinin ünlü oyuncularından Tamer Karadağlı ise sosyal medya hesabı üzerinden Savaşçı dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil olduğunu resmen açıklayınca heyecanlı bekleyiş de başlamış oldu.

TAMER KARADAĞLI SAVAŞÇI'DA

Savaşçı dizisine Göktürk Albay karakteri ile katıldığını sevenlerine resmen duyuran Karadağlı, paylaşımında, "Göktürk Albay geliyor... Bekleyin.." notunu da eklemeyi ihmal etmedi. Karadağlı ile yıllarca aynı kadroda yer alan Pınar Altuğ Atacan ise ise paylaşıma alkış emojisi koyarken bir çok ünlü isim de Karadağlı’nın yanında yer aldı.

Savaşçı dizisi yeni sezon ne zaman? Hangi kanalda başlıyor?

SAVAŞÇI YENİ SEZON NE ZAMAN, HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?

Geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanan 99. bölümün ardından bir daha kendisinden haber alınmayan Savaşçı dizisinin sessiz sedasız final yapması herkesi hayal kırklığına uğratmıştı. Dizide Kağan Bozok rolünü canlandıran Berk Oktay’ın da FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi kadrosuna dahil olması kafaların iyice karışmasına neden olmuştu.

Ancak Limon Yapım’ın Savaşçı dizisinin yeni sezon için Kanal D ile anlaştığı gelen son iddialar arasında yer aldı. 2021 Ocak ayından itibaren Savaşçı yeni sezon bölümlerinin Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacağı iddiaları geniş yankı uyandırmış oldu.

Savaşçı dizisi yeni sezon ne zaman? Hangi kanalda başlıyor? ile ilgili etiketler Savaşçı Tamer Karadağlı Kanal D Fox TV yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.