Savaşçı dizisi hakkında şok iddia! Oyuncular paralarını alamadılar...

FOX TV ekranlarında 100. bölümü yayınlanmayan Savaşçı dizisi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Savaşçı dizisinin yapımcısı Limon Yapım'ın bazı oyuncuların paralarını uzun süredir ödemediği iddia edildi.

Yeni bölümü yayınlanmayan Savaşçı dizisi hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Savaşçı dizisinin bazı oyuncularının Limon Yapım’dan son bölümler için paralarını alamadıkları iddia edildi.

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Savaşçı’nın 100. bölümünün 4 Ekim akşamında yayınlanmaması kafaların karışmasına neden oldu. Dizinin müdavimleri Limon Yapım’dan açıklama beklerken her geçen dakika da öfke biraz daha arttı.

SAVAŞÇI DİZİSİ HAKKINDA ŞOK İDDİA!

99 bölümdür ilgi ile takip edilen Savaşçı dizisinde pek çok oyuncunun paralarını alamadıkları iddia edilirken FOX TV ise kendisine gelen tepkiler karşısında çaresiz kaldı. Savaşçı 100. yeni bölümünün ise gelecek hafta 11 Ekim Pazar akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Bazı iddialara göre ise Savaşçı dizisinin final yapmadan bitirildiği ifade edildi.

Savaşçı dizisi hakkında şok iddia! Oyuncular paralarını alamadılar... ile ilgili etiketler Savaşçı Fox TV Limon Yapım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.