Savaşçı bu akşam neden yok? Final mi yaptı? FOX TV yayın akışı!

Savaşçı bu akşam neden yok? FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, kanalın yayın akışında yer almıyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle ekran macerasına mola veren dizi, Eylül ayında tekrardan dönmesi bekleniyor. Dizinin neden yayınlanmadığı araştırılmaya başladı. İşte Savaşçı bu akşam neden yok? Final mi yaptı? FOX TV yayın akışı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Savaşçı bu akşam neden yok? Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle ekran macerasına mola veren dizi, Eylül ayında tekrardan dönmesi bekleniyor. Dizinin neden yayınlanmadığı araştırılmaya başladı.FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, kanalın yayın akışında yer almıyor. İşte Savaşçı bu akşam neden yok? Final mi yaptı? FOX TV yayın akışı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Savaşçı bu akşam neden yok? Final mi yaptı? FOX TV yayın akışı!

SAVAŞÇI 76. BÖLÜM ÖZETİ: SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Velid Kılıç Timi’ne tuzak kurar. Adamlarına timin geçiş yollarına bomba döşetmektedir. Ancak bir yandan da işin gecikmesinden dolayı endişelidir. Adamlarına telsizle işi çabuk bitirmeleri talimatını verir. Teröristler işi bitirip Velid’in yanına döner. Bu arada Funda Üsteğmenin kullandığı helikopterde bulunan Kağan ve Yörük Haydar köye yaklaşmaktadır. Velid Kılıç Timi’nin onlara doğru yaklaşmakta olduğunu görür. Kılıç Timi kendilerine kurulan tuzaktan habersizdir. Velid adamlarından birine erken ateş etmemesi konusunda emir verir. Velid ve teröristler pusuya yatmıştır.

BOMBALAR PATLIYOR

Kılıç Timi bombalı tuzağa artık çok yaklaşmıştır. Tim iki kola ayrılır. Funda’nın kullandığı helikopter üzerlerinden geçerken tim durur. Helikopterin kapıları açılır. Yörük Haydar ve Kağan aşağı atlamak için harekete geçer. Tam bu esnada Astsubay Bayram yerdeki otların arasında bir tuhaflık olduğunu farkeder. “Bomba” diye bağırarak timdekileri uyarır. Timdekiler bu uyarıyla yere yatmaya başlar. Panikleyen Velid elindeki uzaktan kumandanın düğmesine basar ve bombalar patlamaya başlar. Ortalık toz duman haldedir. Helikopterdekiler büyük şok yaşar.

GALİP YARALANIYOR

Kağan ve Haydar arkadaşlarının akıbetini öğrenmek için acele ederken köyden silah sesleri gelmektedir. Kağan, Haydar’a teröristlerin Timin köye girişini engellemek için here yere bomba döşediklerini söyleyerek, “Acele etmemiz lazım. Önceliğimiz köylüler” diyerek hemen helikopterden aşağı atlayarak köye doğru harekete geçerler. Patlamaların şiddetiyle Astsubay Galip yaralanmıştır. Bayram, Galip’in yerde hareketsiz şekilde yerde yattığını görünce “Galip” diye bağırır.

Savaşçı bu akşam neden yok? Final mi yaptı? FOX TV yayın akışı! ile ilgili etiketler Fox TV Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.