Savaşçı 99. bölüm full izle

Savaşçı 99. bölüm izle ile FOX TV'de. Başrollerinde Berk Oktay'ın oynadığı fenomen dizi Savaşçı 99. bölüm full izle linkine tek parça halinde FOX Play üzerinden erişebilirsiniz.

Savaşçı 99. bölüm izle... Başrollerini Berk Oktay ile Metin Serezli’nin paylaştığı Savaşçı dizisi 99. son bölümü ile 27 Eylül akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Savaşçı dizisinin son bölümünde; Geçmiş zamanda izini kaybettiren bir teröristin peşine düşen Kopuz Albay, aldığı istihbarat ile hemen harekete geçer.

SAVAŞÇI 99. BÖLÜM ÖZETİ

Kopuz Albay’ı korumak adına kendini kurşunların hedefi haline getiren Yüzbaşı Kağan, Merlin’ın adamları tarafından haince vurulur. Kopuz Albay, yaşadığı şoku üzerinden atamazken bir yandan da teröristlerle çatışmaya devam eder. Ağır yara alan Yüzbaşı Kağan’ı o cehennemden bir anda önce kurtarılmalıdır. Ancak bu düşünülen kadar kolay olmayacaktır. Merlin, bir sonraki hain planını hiç beklemeden devreye sokmaya karar verir.

Savaşçı 99. bölüm full izle

Yörük Haydar ile Kılıç Timi de Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı’yı kurtarmak adına hayatlarını hiçe sayarak operasyona başlar ve hemen harekete geçer. Ancak Kurtalmış Paşa, buna karşı çıksa da asıl hedefinde bir başka plan vardır. Ve beklenmedik hamlesini bir anda gerçekleştirir. Gerilim son saniyede kadar bir an olsun düşmezken Kopuz Albay ve Kağan Yüzbaşı için artık saniyeler bile çok fazla önemlidir.

SAVAŞÇI 99. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Savaşçı 99. bölüm full izle ile ilgili etiketler Savaşçı Savaşçı 99. bölüm savaşçı son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.