Savaşçı 98. bölüm izle tek parça Fox TV! 20 Eylül 2020

Savaşçı 98. bölüm tek parça izle Fox TV! Savaşçı 98. bölüm full izleme linki haberimizde. 4. sezon 2. bölümüyle Fox TV'de Savaşçı yayınlanacak. Savaşçı yeni bölümü tek parça reklamsız izlemek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

Savaşçı 98. bölüm tek parça izle Fox TV! Savaşçı 4. sezon 2. bölüm full tek parça izleme linki ve detaylar haberimizde. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli'nin başrollerde oynadığı Savaşçı'nın 4. sezon 98. yeni bölümüne Kopuz Albay'ın intikam planı damga vuracak. Kopuz Albay, geçmişte izini kaybettiren bir teröristin izini bulunca tek başına çılgın bir plan yapıyor. İşte Savaşçı yeni bölüm detayları...


SAVAŞÇI 98. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kopuz Albay, geçmişte izini kaybettirmiş olan, azılı bir teröristle ilgili önemli bir istihbarat alır. Sonuçları ne olursa olsun, bu teröristi tek başına etkisiz hale getirmeye kararlı olan Kopuz Albay, gizlice yaptığı çılgın planını devreye sokar. Ancak Kopuz Albay’ın yokluğunun fark edilmesiyle karargah alarma geçer.

Savaşçı_98 (4)


Kutalmış Paşa, Kopuz Albay’ı durdurmak için bütün olanakları seferber ederken, Yüzbaşı Kağan’ın beklenmedik hamlesi işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Olayların seyri bir anda değişse de, hedefe kilitlenmiş olan Kopuz Albay’ı vazgeçirmek hiç kolay olmayacaktır. Çünkü Kopuz Albay için bu teröristten hesap sorma zamanı gelmiştir.

 

 

SAVAŞÇI 98. YENİ BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Savaşçı 98. bölüm izle tek parça Fox TV! 20 Eylül 2020 ile ilgili etiketler Fox TV savaşlçı 98. bölüm izle tek parça savaşçı 98. bölüm full izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.