Savaşçı 86. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi intikamı!

Savaşçı 86. bölüm izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, bu akşam 85. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Son bölümde; Doğan'ı kurtarmak için elinden geleni yapan Kılıç Timi, mücadeleye devam ediyor. Kopuz Albay, Doğan için çok endişeleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 86. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Savaşçı 86. bölüm izle! Son bölümde; Doğan'ı kurtarmak için elinden geleni yapan Kılıç Timi, mücadeleye devam ediyor. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, bu akşam 85. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kopuz Albay, Doğan için çok endişeleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 86. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Savaşçı dizisinin son bölümünde; Kılıç Timi Doğan'ı kaybetmekle karşı karşıya kalırken, Turan Timi ise Velid'in içinde olduğu aracın yolunu kesmiştir. Ancak gelişen beklenmedik olaylar Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa dahil, herkesi şaşkına çevirir.

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

Bu arada karargaha, Türkiye'ye gelmek için yola çıkan Doğu Türkistan'lı bir grup soydaşımızdan, haber alınamadığı bilgisi gelir. Kutalmış Paşa, Turan Timi'ni kafileyi bulup, Türkiye'ye getirmesi için görevlendirirken, Çiğdem Teğmen de bu göreve talip olur.

Fakat Turan Timi soydaşlarımıza ulaşmak için canını dişine takıp ilerlerken, Sara'nın uluslararası bağlantılarından elde ettiği önemli bir bilgi, olayların seyrini değiştirecek ve Turan Timi'ni ortadan kaldırmak isteyen Markus'un eline büyük bir koz geçmesini sağlayacaktır.

Savaşçı 86. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi intikamı! ile ilgili etiketler Fox TV Savaşçı savaşçı son bölüm fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.