Savaşçı 79. bölüm fragmanı izle! Tim geri döndü!

Savaşçı 79. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, bu akşam 78. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Tim düşmanlarına karşı birlik olarak yeniden dönüyor. Marcus'un üzerine şimşek gibi düşen Tim'in başında Kaan Bozok vardır. Savaşçı yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 79. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Savaşçı 79. bölüm fragmanı izle! 20 Ekim akşamı yayınlanan bölümde; Tim düşmanlarına karşı birlik olarak yeniden dönüyor. Marcus'un üzerine şimşek gibi düşen Tim'in başında Kaan Bozok vardır. Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, bu akşam 78. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Savaşçı yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 79. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

SAVAŞÇI 78. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kılıç Timi geri döndü, şimdi dağlar düşünsün! Yüzbaşı Kağan Bozok komutasında bir araya gelen Kılıç Timi’nin ilk görevi, Markus’un elindeki, İlyas’ın da içinde olduğu Kartal Timi’ni kurtarmaktır. Kılıç Timi, Kopuz Albay’ın planıyla adım adım hedefe yürürken, terörist ele başı Markus’un kafasına silah dayadığı Başçavuş Ali Çekiç için, zaman tükenmiştir.

Astsubay İlyas, Ali Başçavuşu kurtarmak için çareler ararken, Kılıç Timi’nin hamlesi işe yarayacak mıdır? Diğer taraftan karargahta herkesi şok eden bir gelişme yaşanır. Kopuz Albay’ın dikkatini çeken bir detay, Kutalmış Paşa’nın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu gösterir. Kopuz Albay hemen harekete geçerken, şimdi Ankara’da da zamana karşı bir yarış başlamıştır.

SAVAŞÇI 79. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 79. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Savaşçı 79. bölüm fragmanı izle! Tim geri döndü! ile ilgili etiketler Fox TV Savaşçı 20 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.