Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi geri döndü...

Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle! FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Savaşçı 77. bölümde; General Kutalmış, Kılıç Timi'nin geleceğini etkileyecek yeni bir karar alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 78. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle! 13 Ekim akşamı yayınlanan Savaşçı 77. bölümde; General Kutalmış, Kılıç Timi'nin geleceğini etkileyecek yeni bir karar alıyor. Kaan Bozok ve Yörük Haydar arkadaşları içim mücadele etmeye hazırdır. FOX TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 78. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

SAVAŞÇI 77. BÖLÜMDE NELER OLDU?

4. sezonu ile ekrana gelmeye devam eden Savaşçı dizisinde General Ahmet Kutalmış belaların en büyüğü ile karşı karşıyadır. Askerleri büyük bir terörist grubun elinde olan Ahmet Kutalmış ne yapacağından habersiz kendisi ile yüzleşmekte ve kendisini suçlu görmektedir.

Ancak Çiğdem Ülgen tarafından fark edilen bir ayrıntı olayların seyrini değiştirmeye yetecektir. Dört bir yana dağılmış halde olan Kılıç Timi'ni yeniden bir araya getirmek ise hiç de sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.

SAVAŞÇI 78. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 78. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi geri döndü... ile ilgili etiketler Fox TV Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.