Savaşçı 75. bölüm fragmanı izle! Kağan kurtuldu mu?

Savaşçı 75. bölüm fragmanı izle! FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı, 74. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. 12 Mayıs akşamı yayınlanan son bölümde; Kağan ile Haydar'ın ölüm ile imtihanında, Kılıç Timi onları yalnız bırakmıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Savaşçı 75. bölüm fragmanı izle! Kağan kurtuldu mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Savaşçı 75. bölüm fragmanı izle! Yayınlanan yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkan Savaşçı, 74. son bölümde;  Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Kağan ile Haydar'ın ölüm ile imtihanında, Kılıç Timi onları yalnız bırakmıyor. İlyas Astsubay'ın vurulma görüntüleri merak uyandırıyor. İşte Savaşçı 75. bölüm fragmanı izle! Kağan kurtuldu mu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Savaşçı 75. bölüm fragmanı izle! Kağan kurtuldu mu?

SAVAŞÇI 75. YENİ FRAGMAN GELDİ Mİ?

Savaşçı yeni bölüm (75. bölüm) fragmanı henüz FOX TV tarafından yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki sayfa linkinden izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI 74. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Melik, Kağan Bozok’a bir görüntü gönderir. Kağan görüntüleri izlediğinde şoke olur. Bayram ve Yörük Haydar’ Kağan’ın yüzündeki ifadeyi görünce telefonda ne olduğunu sorar. Kağan sıkıntılıdır. Yörük Haydar tekrar telefonda ne olduğunu sorar. Haydar’ın elindeki görüntüyü seyrettiğinde vereceği tepkiyi bildiğinden sakin olmasını ister. Haydar sakin olacağını söyler. Kağan tereddüt eder ancak telefondaki görüntüyü göstermekten başka çaresi yoktur.

Haydar görüntüleri izlediğinde beyninden vurulmuşa döner. Görüntüde eşi, oğlu ve Hüseyin Velid’in elinde rehin tutulmaktadır. Melik, Haydar’ın ailesinin hayatına karşılık Kılıç Timi’nin elinde bulunan 3 adamını ister. Kağan, Haydar’dan sakin olmasını ister. Ancak Haydar delirmiş bir şekilde Melik’ün üzerine doğru koşmaya başlar. Kılıç Timi’ndekiler onu sakinleştirmek ve yanlış birşey yapmasına engel olmak ister. Kağan sakin olması için bağırır. İlyas, Bayram ve Batur Yörük Haydar’ı zaptetmekte zorlanır.

HAYDAR ÇİLEDEN ÇIKIYOR

Melik, bundan sonra Türk askerleri için her şeyin çok daha zor olacağını söyleyerek Haydar’ı çileden çıkarır. Öfkesini kontrol etmekte zorlanan Haydar, Melik’e “sen benim aileme dokunamazsın” diye bağırır. Melik Haydar’ın bu sözlerine alaycı bir tavırla, “Boşuna nefes tüketme yüzbaşı, ya ailen ya da o üç adam” der. Yörük bebek katillerini ona vermeyeceğini haykırır ancak Melik bir an önce kararını vermesini ister.

Savaşçı 75. bölüm fragmanı izle! Kağan kurtuldu mu? ile ilgili etiketler Fox TV Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.