Savaşçı 73. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi'nin mücadelesi sürüyor!

Savaşçı 73. bölüm fragmanı izle! Ekranların heyecanla takip edilen dizisi Savaşçı, yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Fox TV'nin nefes kesen dizisi Savaşçı, 26 Nisan akşamı yayınlanan son bölümünde; Tim, Melik ve Elsa'yı ele geçirmek için mücadele etmeye devam ediyor.Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 73. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi'nin mücadelesi sürüyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Savaşçı 73. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı, 39. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.Savaşçı, 26 Nisan akşamı yayınlanan son bölümünde; Tim, Melik ve Elsa'yı ele geçirmek için mücadele etmeye devam ediyor.Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Savaşçı 73. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi'nin mücadelesi sürüyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Savaşçı 73. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi'nin mücadelesi sürüyor!

SAVAŞÇI 73. YENİ FRAGMAN GELDİ Mİ?

Savaşçı yeni bölüm (73. Bölüm) fragmanı henüz FOX TV tarafından yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki sayfa linkinden izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI DİZİSİ YENİ FRAGMAN

SAVAŞÇI 72. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Türk savaş uçakları Melik, Elsa ve teröristlerin bulunduğu kampı bombardıman ile yerle bir eder. Melik, saldırı sonrası kendine geldiğinde Elsa’yı yerde hareketsiz görür. Elsa’yı sarsarak uyandırmaya çalışır. Elsa sonunda kendine gelir. Melik büyük bir şaşkınlık yaşar ve “Bunların bedelini ağır ödeyecekler” diyerek Velid’den telefon ister.

KUTALMIŞ PAŞA’YA BOMBALI TUZAK

Bu arada karargahta Kutalmış Paşa’ya Kopuz Albay’ın geri döndüğü haberi verilir. Kutalmış Paşa karargahtan çıkmak için aracının hazırlanmasını ister. Çiğdem Teğmen de karargah nizamiyesinden çıkış yapmaktadır. Çiğdem’in beklediği taksi gelmeyince yürüyerek çıkıp gider. Bu sırada Kutalmış Paşa aracıyla nizamiye kapısında görünür. Aracını durduran Kutalmış Paşa, Doğan’a “burada ne yapıyorsun” diye sorar. Doğan Çiğdem Teğmeni yolcu ettiğini söyler. Çiğdem karargahtan uzaklaşırken yol kenarına park etmiş bir kamyonet dikkatini çeker. Birden dönüp kamyoneti incelemeye başlar. O anlarda karşı yola koşan birini görünce iyice kuşkulanır. Aracı incelediğinde bomba yüklü olduğunu anlar. Araç karargah nizamiyesine doğru yola çıkar. Çiğdem silahını çıkararak durmasını söyler. Ancak araç ilerlemeye devam eder. Bu sırada Kutalmış Paşa ve Doğan gelen aracı ve Çiğdem’in haykırışlarını duyar.


Melik, Elsa ve Velid Türk savaş uçaklarının saldırısı sonucu ölümden kılpayı kurtulur. Melik, öfkeden çıldırmış bir haldedir. Türklere diş geçiremediklerini, her taraftan saldırıya uğradıkları için psikolojisi iyiden iyiye bozulmuş bir halde Elsa’ya bağırır. Köşeye sıkışan Melik’in bundan sonra eylemlerine devam edebilmesi için paraya ihtiyacı vardır.

KILIÇ TİMİ ELSA’NIN PEŞİNDE

Elsa finans desteğini sağlayabilmek için bazı isimleri arar. Kopuz Albay, Elsa’nın görüştüğü terör finansörlerinden olan isim ile ilgili istihbaratını Kılıç Timi ile paylaşır. Kağan Yüzbaşı ve Kılıç Timi istihbarat doğrultusunda Elsa ile buluşacak olan ismin peşine düşer. Sıcak takip sonucu Kılıç Timi adamı ele geçirir.

Savaşçı 73. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi'nin mücadelesi sürüyor! ile ilgili etiketler Fox TV Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.