Savaşçı 71. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi operasyona devam ediyor!

Savaşçı 71. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı 70. son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Kağan, Yörük Haydar esir tutuldukları yerden kurtulmak çaba harcarken, Tim onları kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Savaşçı 71. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi operasyona devam ediyor! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Savaşçı 71. bölüm fragmanı izle! FOX TV’nin sevilen dizisi Savaşçı’nın 71. Yeni bölüm fragmanı hayranları tarafından merak konusu oldu. Aksiyon dolu bölümleri ve başarılı sahne tasarımları ile dikkat çeken Savaşçı geçtiğimiz yıla damga vurmuştu. Kağan, Yörük Haydar esir tutuldukları yerden kurtulmak çaba harcarken, Tim onları kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Savaşçı 71. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi operasyona devam ediyor! Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Savaşçı 71. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi operasyona devam ediyor!

SAVAŞÇI 71. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

FOX TV’nin sevilen dizisi Savaşçı’nın 71. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı gibi haberimize eklenecektir.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Astsubay Bayram komutasındaki Kılıç Timi, Lazar ve adamları tarafından pusuya düşürülmüştür. Kılıç Timi bombanın infilak etmesiyle savrulan İlyas’ın şehit mi oldu gerilimini yaşarken, aynı zaman da Kağan ve Haydar komutanlarını kurtarmak için teröristleri bir an önce püskürtmek zorundadır...

Diğer tarafta ise Elsa ve Melik’in farklı bir saldırı yöntemiyle karşı karşıya kalan Kağan, Yörük Haydar ve Kıbrıslı Batur’un pes etmeye niyeti yoktur. Ancak son anda gelişen beklenmedik bir durum Elsa ve Melik kadar Kağan ve Haydar’ı da şaşkına uğratacaktır. Olayların seyri bir anda değişirken, Albay Kopuz gerilimin gittikçe yükseldiği karargâhta, oğlunu dua ederek bekleyen Selver’e iyi bir haber verebilecek midir?

FOX’un Limon Film imzalı sevilen dizisi “Savaşçı”ya geçen hafta üsteğmen Fazıl Batur Gökbudak karakteriyle katılan başarılı oyuncu Sertan Erkaçan, ekibe hızla uyum sağladı.

Yıllardır zorlu koşullarda çekim yapan ve neredeyse gerçek askerler kadar kondisyonları ve becerileri gelişen “Savaşçı”nın kahramanları arasında yerini alan Sertan Erkaçan, dizide Kıbrıs Yeşilyurt’lu cesur bir asker canlandırıyor. Dedesi Kıbrıs mücadelesinde yer alan Batur Üsteğmen, zeki ve neşeli karakteriyle diziye girer girmez dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan, adanmış kahramanlar olan “Bordo Bereliler”in hikayesini ele alan “Savaşçı” dizisi, izleyicilerine yeni kahramanların yeni hikayeleriyle sürprizler yapmaya devam ediyor.

Savaşçı 71. bölüm fragmanı izle! Kılıç Timi operasyona devam ediyor! ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.