Savaşçı 68. bölüm izle! Çiğdem kurtarılacak mı?

Savaşçı 68. bölüm izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkıyor.Çiğdem Teğmen'i bulmak için seferber olan Kağan Bozok ve Kılıç Timi operasyonlarına devam ediyor. Kopuz Albay, Çiğdem Teğmen'i bulunması için tüm yetkiyi Kılıç Timi'ne veriyor.İşte Savaşçı 68. bölüm izle! Çiğdem kurtarılacak mı? Sorularının cevapları haberimizde...

Savaşçı 68. bölüm izle! Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Müjde Uzman, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer'in paylaştığı Savaşçı yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor.Kağan Bozok ve Kılıç Timi ekip arkadaşları Çiğdem Teğmen'i teröristlerin elinden kurtarmak için operasyonlarını sürdürüyor.Fox TV'de 24 Mart Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan Savaşçı dizisinde, teröristlerin elinde olan Çiğdem Teğmen için herkes seferber oluyor.Kağan Bozok'un ekip arkadaşlarına yaptığı konuşmada "geride kimseyi bırakmayacağız" sözleriyle tüğleri diken diken ediyor.Savaşçı'nın yeni bölümü izleyenlerin karşısına çıkıyor.İşte Savaşçı 68. bölüm izle! Çiğdem kurtarılacak mı? Sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Soydaşlarımızı Lazar ve Velid'in elinden kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi beklenmedik olaylar ile karşılaşıyor.Teröristlerin Çiğdem Teğmen'in asker olduğunu anlaması üzerinde esir alınması Timin elini kolunu bağlıyor.Çiğdem Teğmen'in ise tek amacı Kürşat'ı kurtarmak oluyor.

SAVAŞÇI 68.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Diğer tarafta ise Murat, Elsa ve Melik’le ilgili bilgi toplamak için kendini riske atar ve ölümle burun buruna gelir. Kopuz Albay kardeşi Murat’ı kurtarmak için zamana karşı yarışırken, Çiğdem Teğmen’le irtibatın kesildiği haberi karargahta gerilime sebep olur.

Savaşçı 68. bölüm izle! Çiğdem kurtarılacak mı?

Kılıç Timi bir yandan soydaşlarımızı korumak diğer yandan da Çiğdem’in akibetini öğrenmek için acele etmek zorundadır. Fakat Kağan ve Haydar’ın verdiği karar, hem Kopuz Albay’ı hem de Kılıç Timi’ni zor bir tercihle karşı karşıya bırakır.Diğer tarafta ise Murat, Elsa ve Melik’le ilgili bilgi toplamak için kendini riske atar ve ölümle burun buruna gelir. Kopuz Albay kardeşi Murat’ı kurtarmak için zamana karşı yarışırken, Çiğdem Teğmen’le irtibatın kesildiği haberi karargahta gerilime sebep olur.

 

Savaşçı 68. bölüm izle! Çiğdem kurtarılacak mı? ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.