Savaşçı 67. bölüm izle! Çiğdem ölüyor mu ? Savaşçı 68.bölüm fragmanı izle!

Savaşçı 67. bölüm izle! Fox TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Savaşçı nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.Kopuz Albay kardeşini kurtarmak için Levinson ile bir kez daha karşı karşıya geliyor.Esirleri kurtarma operasyonuna giden Kılıç Tim'i heyecan seviyesi yüksek mücadeleye giriyor.Çiğdem'in yanında bomba patlaması merak uyandırdı. İşte Savaşçı 67. bölüm izle! Son bölüm HD izle! Çiğdem ölüyor mu ? Savaşçı 68.bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Savaşçı 67. bölüm izle! Yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak Savaşçı'da Kılıç Timi'ni zorlu mücadeleler bekliyor.Amerikalı komutan Levinson ile Kopuz Albay arasında yaşananlar sonrasında gerilim tırmanmaya devam ediyor.Murat ile tehdit edilen Kopuz akıl oyunlarıyla Levinson'u alt etmeyi başarıyor.Esirleri kurtarma mücadelesine giren Tim'de Çiğdem'in akıbeti merak ediliyor.Savaşçı son bölümde düşmanları karşısında güç kaybeden Kılıç Timi'ne Funda Üsteğmen yardıma koşmuştu.Yeni bölümü izlemek isteyen izleyiciler araştırma yapmaya başladı.İşte Savaşçı 67. bölüm izle! Son bölüm HD izle! Çiğdem ölüyor mu ? Savaşçı 68.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

SAVAŞÇI 66. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Kopuz Albay ve Kılıç Timi, Amerikalı Yarbay Levinson ve askerleri ile karşı karşıyadır. Yaşanan çatışmaların ardından Kopuz ve Kılıç Timi zor durumdadır. Mermileri bitmek üzeredir. Kopuz Albay yakın muharebeye hazırlanma emri verir.

SAVAŞÇI 67.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

FUNDA İMDADA YETİŞİYOR

Bu sırada, Lazar’ı Kopuz Albay’ın elinden almaya çalışan Levinson, Üsteğmen Funda Turaç’ın kullandığı helikopterden aşağıya bırakılan bir paketi görünce şoke olur. Kopuz Albay ve Tim için hayati öneme sahip olan pakette cephane ve Türk ordusunun üniformaları vardır.

Savaşçı 67. bölüm izle! Çiğdem ölüyor mu ? Savaşçı 68.bölüm fragmanı izle!

KOPUZ’DAN LEVİNSON’A: TESLİM OLUN!

Bu sırada Velid Levinson’un yanına giderek “Neden saldırmıyoruz?” der. Ancak Levinson Velid’i şoke eden bir cevap verir. Kopuz, Kağan, Haydar, Bayram, Emre ve Galip ile birlikte Amerikalı askerlerin olduğu bölgeye doğru harekte eder. Levinson Kopuz ve Kılıç Timi’nin ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışır. Kopuz Albay Levinson’a silaharını bırakıp teslim olması emrini verir.

LEVİNSON ÇİLEDEN ÇIKIYOR

Levinson çileden çıkmıştır. Kopuz Albay’ın bu özgüvenli davranışı Levinson’u çileden çıkarır. Kopuz’a “seni öldüreceğim” karşılığını verir. Levinson askerlerine onu vurması talimatını verdiği sırada Türk Birliği askerleri ile birlikte Teğmen Çiğdem ve diğerleri de onları gözlemektedir.

SELÇUK AMERİKAN ASKERİNİ VURUYOR.

Levinson’un yanına giden bir asker, Türk askerlerinin onlarla konuştuğunu söyleyerek eğer saldırırlarsa misli ile karşılık görecekleri mesajını iletir. Telsizden Çiğdem’e “Sen bize bir şey yapamazsın” der. Levinson’un bu tavrı karşısında çaresiz kalan Çiğdem, Selçuk’a vur emri verir. Selçuk amerikan askerini vurur. Levinson diğer askere Kopuz’u vurmasını emreder ancak Selçuk onu da vurur. Çiğdem, telsizden Kopuz Albay’a onları koruduklarını ve yolun açık olduğunu bildirir. Kopuz ve Kılıç Timi harekete geçer.

MURAT LEVİNSON’UN ELİNDE

Levinson son kozunu oynar. Velid’e işaret eder ve Kopuz’un kardeşi Murat’ı getirirler. Murat’ın gözleri ve elleri bağlanmış şekilde gören Kopuz Albay gözlerine inanamaz. Murat “Abi” diye seslenince Velid silahını ateşler. Lazar'a karşılık kardeşinin hayatıyla tehdit edilen Kopuz, verdiği beklenmedik kararla başta Murat Kopuz olmak üzere, Yarbay Levinson dahil herkesi şaşırtır.

KOPUZ: SENİN GİBİ BİR KÖPEĞE PABUÇ BIRAKMAM

Kopuz Albay, “Benim üzerimde bu üniforma varken ben senin gibi bir köpeğe pabuç bırakmam Levinson” diyerek Levinson’a göz dağı verir ve onun son kozunu da boşa çıkarır. Levinson ne yapacağını şaşırmıştır.

KOPUZ’DAN MİSİLLEME

Bu arada Melik, yaşanan son gelişmelerden sonra Elsa’ya “Artık sahaya inip kendi silahımızı kendimiz ateşleyelim” der. Elsa bu teklifi çok olumlu bulur. Melik ve Elsa ile birlikte hareket eden Levinson, Kopuz Albay’dan intikam almak için yeni bir hamle yapar. Ancak Kopuz Albay’ın bu hamle karşısında yaptığı misilleme Levinson’un kaderini belirler.

SAVAŞÇI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Savaşçı yeni bölüm fragmanındada, Velid Murat ile birlikte abisi ve Kılıç Timi'nin karşısına çıkıyor. Karşılıklı olarak silahlar çekiliyor. Kopuz, Amerikalı Albay Levinson'a meydan okuyor. Levinson harekete geçiyor. Melik, Elsa'ya sahaya inip kendi silahlarını kendilerinin ateşlemesi gerektiği söylüyor. Elsa ve Kopuz Albay yüz yüze geliyor.

 Lazar’a karşılık kardeşinin hayatıyla tehdit edilen Albay Kopuz, verdiği beklenmedik kararla başta Murat Kopuz olmak üzere, Yarbay Levinson dahil herkesi şaşırtır. Fakat Melik ve Elsa’yla birlikte hareket eden Yarbay Levinson daha da ileri gider ve Albay Kopuz’dan intikam almak için hemen yeni bir hamle yapar. Gelişen olaylar kamuoyunda büyük yankı uyandırırken; Yarbay Levinson, Albay Kopuz ve komutasındaki Kılıç Timi’ni pusuya düşürdüğünü sanır. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Hazırladığı zekice bir planla misilleme yapan Albay Kopuz, Levinson’un akibetini de belirlemiş olacaktır.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı'nın 65. yeni bölümünde, kimliği belirsiz adamlar, cinayetle suçlanan Yüzbaşı Kağan’ı ve Yüzbaşı Haydar’ı kaçırmaya kalkışırlar. Karargahta olayın yankıları sürerken, Kopuz Albay ile Bayram, Galip ve Emre Astsubaylar’dan da haber alınamamaktadır. Kutalmış Paşa bir yandan onlara ulaşmaya çalışırken diğer yandan da onları tuzağa düşürenleri bulmak için harekete geçer. Ancak gelişen beklenmedik durumlar işleri daha da içinden çıkılmaz bir noktaya getirecektir.

Elsa ve Melik için ise Ankara’da kalmak artık güvenli değildir. Her şeyden habersiz olan Murat Kopuz’u da yanlarına alan Elsa ve Melik, yaptıkları planla Kılıç Timi’ni daha da köşeye sıkıştırırken, Kopuz Albay’a karşı son kozlarını oynayacaklardır.

SAVAŞÇI 64. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yüzbaşı Haydar, Selçuk Astsubay’ı kurtarmaya çalışırken bomba infilak etmiştir. Patlamanın etkisiyle harebeye dönen yapının içinde Yörük Haydar’ı ve Selçuk’u bulmaya çalışan, Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi’nin diğer üyelerinin umutları gittikçe tükenir. Haberi alan Albay Kopuz ise durumu Astsubay Başak’tan gizlemeye çalışsa da bu o kadar kolay olmayacaktır...

Diğer tarafta ise Elsa ve Melik boş durmazlar, Albay Kopuz’u ve Kılıç Timi’nin tamamını hazırladıkları kumpasla alt etmeye çalışacaklardır. Elsa ve Melik sinsi planlarını devreye sokarken, her şeyden habersiz olan Albay Kopuz ve Kılıç Timi için büyük tehlike adım adım yaklaşmaktadır...

SAVAŞÇI 63. BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Kılıç Timi, operasyona başlıyor. Omuz omuza yaşanan sıcak çatışmada Selçuk Astsubay ile irtibat kesiliyor. Emre ve Galip Selçuk'u kurtarmak için harekete geçiyor. Ama Kaan Yüzbaşı'nın durumdan haberi yok ve İlyas'a Emre ile Galip'in nerede olduğunu sert bir dille soruyor. Selçuk ise Velid'in ölüm tehditiyle karşı karşıya. Ancak Kılıç Timi'nin Selçuk'u kurtarabilmek için önce ateş çemberinden çıkması gerekiyor

KOPUZ ALBAY DESTEK TİMİNİ YOLLUYOR

Kopuz Albay çatışmadaki Kılıç Timi'ne destek olmak için Bahtiyar Yüzbaşı önderliğinde Türk Birliği askerlerini bölgeye gönderiyor. Ayrıca Selçuk'un yerinin bulunması için Seyfi'yi görevlendiriyor. Seyfi Selçuk'un izini buluyor ama biraz zamana ihtiyacı olduğunu Kopuz Albay'a bildiriyor. Kopuz Albay ise zamanı olmadığını söylüyor.

TEHLİKE BÜYÜYOR

Elsa ve Melik'in yeni hamlesi Kılıç Timi için tehlikeyi büyütüyor. Bu arada Funda Üsteğmen Kılıç Timi'ne destek olmak istiyor. Bu amaçla Kopuz Albay'a planını anlatıyor. Ancak Kılıç Timi için tehlike oldukça büyük.

 SAVAŞÇI 61. BÖLÜM ÖZETİ…

Seyfi, kızı Esra Selver Hanım, Kubilay ve Birsen ile yemekte buluşuyor. Bu sırada Lazar ve Velid onları dışarda gözlemektedir. Yemek bittikten sonra dışarı çıkıp yürüdükleri sırada Lazar ve Velid araba ile onları takip eder. Lazar tam harekete geçecekken Lazar’a telefon gelir. Telefondaki kişi kendileri gelene kadar harekete geçmemeleri emri verir.

TERÖRİSTLER KARADENİZ’DE

Bu sırada Kopuz Albay’a gelen bir telefonla, teröristlerin Karadeniz’de harekete geçtiklerini öğrenir. Kağan Bozok’a durumu haber veriri ve Kılıç Timi’nin hazır olmasını ister. Akşam bir köy evine teröristlerce ateş açılır. Bu sırada silah seslerini duyan köylüler yardıma koşarlar. Hr tarafta silah sesleri duyulmaktadır. Evdekilerin mermisi bitmiştir. Evde bulunan Ali ismindeki genç mermi bulabilmek için harekete geçer. Mermileri alan Ali geri dönerken teröristlerden biri tarafından ele geçirilerek kaçırılır. Oğlunun kaçırıldığını gören babası müdahale için dışarı çıktığında teröristler tarafından vurulur. Teröristler Ali’yi de alıp köyden uzaklaşır.

 KILIÇ TİMİ GÖREV BAŞINDA

Köye gelen Jandarmalar Ali’nin dedesine teröristleri bulacakları sözünü verir. Kılıç Timi hazırdır. Kopuz Albay time komuta edecektir. Kutalmış Paşa bunun nedenini sorunca Kopuz Albay teröristlerin bir genci kaçırdığını söyler. Kopuz Albay Kılıç Timi’ne operasyonun içeriğini anlatır ve helikoptere binme emrini verir. Teröristler kaçırdıkları Ali ile birlikte yol almaktadır. Ali’nin ayakları donmak üzeredir. Yolda teröristlerin başındaki kişi Ali’ye bir tokat atar.

FUNDA ÜSTEĞMEN İSTİFA EDİYOR

Kılıç Timi teröristlerin görüldüğü bölgeye ulaşmıştır. Kutalmış Paşa karargahta Kılıç Timi ile ilgili bilgileri alır. Kutalmış Paşa, Ali’yi kurban vermeyecekleri sözünü verir. Bu sırada Bahtiyar Yüzbaşı Kutalmış Paşa’dan operasyonlara katılma izni ister ancak Kutalmış bir an önce iyileşmesini ardından katılacağı çok operasyon olduğunu söyler. Üsteğmen Funda Turaç komutanının kapısını çalar. Komutanına dilekçesini uzatır ve istifa edeceğini bildirir. Komutanı bundan emin olup olmadığını sorar Funda emin olduğunu söyler. Komutanı onun karargahta çalışması için ısrar eder. Funda geri hizmette çalışamayacağını ve istifa kararında ısrarlı olduğunu söyler.

KUTALMIŞ PAŞA’DAN FUNDA’YA TEKLİF

Funda Üsteğmen’in istifa haberini alan Kutalmış Paşa onu telefonla arar. Funda’nın Özel Kuvvetler karargahına gelmesini ister. Funda çok şaşırmıştır. Bu sırada Kılıç Timi teröristlerden bazılarıyla sıcak temas sağlar. Teröristlerden ikisini öldürüp birini sağ ele geçirirler. Kopuz Albay ele geçirilen teröriste ana grubun nerede olduğunu sorar. Terörist konuşmak istemez ancak ona yapacağı işkencenin içeriğini anlatınca dili çözülür. Funda Kutalmış Paşa’nın yanına varmıştır. Kutalmış Funda’dan onunla birlikte gelmesini ister. Kutalmış Paşa, Funda’ya yaşadığı bir olayı anlatarak ondan Özel Kuvvetlerde helikopter pilotu olmasını ister.

53. bölüm

Yüzbaşı Kağan kendisine gelen paketten Karon’un parası çıkınca hemen harekete geçer. General Kutalmış ve Albay Kopuz ise Karon’un Yüzbaşı Haydar’ı kaçırdığını ima ettiği tehdit telefonuyla karşı karşıya kalmışlardır. Kopuz Albay hemen Haydar’a ulaşmaya çalışırken, karargah da alarma geçer. Ancak Haydar’dan bir iz yoktur.

Bu arada Lazar ve adamları kaçırdıkları Haydar’la birlikte sınırı geçmeye çalışırlar. Ama Haydar boş durmaz, yaptığı bir planla ellerinden kurtulmaya çalışır. Haydar’ın bu çabası olayların seyrini değiştirirken, Kılıç Timi de Yörük Haydar’ı kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır.

 SAVAŞÇI 52.BÖLÜM ÖZETİ

Kağan’ın içinde olduğu bombalı aracın infilak etmesiyle, Çiğdem ve Bahtiyar büyük bir şok yaşarlar. Kağan’ın akibetini öğrenmek için endişeyle patlayan aracın yanına koşarken, Leyla ve adamları da bölgeden uzaklaşmak için harekete geçmişlerdir. Ancak Leyla’nın son anda eline bir koz geçirdiğini sanması, hayatının en büyük hatası olacaktır.

Bu arada Türk Dünyası Kurultayı başarıyla tamamlanmıştır. Albay Kopuz ise Karon’un kampında bombardıman altında kalan Seyfi’ye ulaşmaya çalışır. Gelen bir istihbaratı değerlendiren Albay Kopuz, Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır. Ancak operasyonda her şey yolunda gitse de Yörük Haydar’a kurulan şeytani plan, olayları içinden çıkılmaz bir hale sokacaktır.

SAVAŞÇI 51. BÖLÜM ÖZETİ

Albay Kopuz şüphelerinde haklı çıkmış, gittiği dağ kulübesinde General Kutalmış’ı karşısında bulmuştur. Kağan Bozok hakkında tüm gerçekleri öğrenen Kopuz Albay, General’in açıklamalarını sorgular ve askerlik hayatıyla ilgili önemli bir kararın eşiğine gelir. Ancak General’in beklenmedik hamlesi Albay Kopuz’un her şeyi anlamasını sağlayacaktır.

Bu arada Leyla ve Karon, Türk Dünyası Kurultayı’na yapacakları bombalı eylem için hazırlanırlar. Türk Dünyası’nda siyasi bir krizi hedefleyen Karon, bombalı eylemi Kağan’a yaptırmayı planlar. Eylemden son anda haberi olan Kağan ise, plan doğrultusunda bombayı patlatmak için harekete geçerken, yakaladığı bir fırsatla, olayların seyrini değiştirecektir.

Savaşçı 52. bölüm fragmanı yayınlandığı zaman bu haberde yer alacaktır.

SAVAŞÇI 50. BÖLÜM

Albay Kopuz ve Kılıç Timi’nin diğer üyeleri Yüzbaşı Bahtiyar’ın engellemelerine rağmen Haydar, Serdar ve Emre’nin vurulmuş olduklarını görünce büyük şok yaşarlar. Suikastlerin Kağan’la ilgisi olduğundan şüphelenen Albay Kopuz, olayın izini sürmeye başlar.

Kağan ise Leyla’ya neler yapabileceğini göstermiştir. Leyla’nın Kağan’la ilgili şüpheleri devam ederken, Karon Kağan’a yeni bir görev verir. Karon’a ulaşmak için işi kabul eden Kağan beklenmedik gelişmelerle karşı karşıya kalırken, Albay Kopuz şüphelerinde haklı mı çıkacaktır?

SAVAŞÇI 49. BÖLÜM

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar,kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer’in yer aldığı yeni dizi “Savaşçı”, FOX’ta!

HİKAYE

Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...

Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.

Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.

Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer’in yer aldığı yeni dizi “Savaşçı”, FOX’ta!

BERK OKTAY KİMDİR?

Berk Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da doğmuştur.Türk aktör ve manken. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı.
Annesi öğretmen, babası da muhasebe müdürüdür. Ortaokul ve liseyi Ankara'da okudu. Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğinden mezun oldu.
16 yaşında modellik yapmaya başladı. 2000 senesinde 18 yaşında Ankara'da bir modellik ajansına kaydoldu. Sonra İstanbul'a gelip Uğurkan Erez'le çalıştı, 2001 yılında Best Model'e katılıp 'Gelecek Vaat Eden Model seçildi.

2003 yılında Best model Of Türkiye yarışma'sını kazanarak en iyi markların yüzü oldu.

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye çıktı. Mankenlik kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı.

Yarım kalan Üniversite eğitimini tamamlamak için 2006 yılının sonlarında Türkiye'ye döndü. 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan film teklifi aldı. Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı.

2008 yılında "Tatlı Bela Fadime" adlı dizi ile dizi hayatına başladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. 2012 yılında Türker İnanoğlu'nun yapımcılığında ATV'de yayınlanan "Alev Alev" adlı dizide İlker İnanoğlu, Rojda Demirer, Berk Oktay, Hande Soral beraber başrolde oynadı.

2013 yılında yayınlanan ve Gizem Karaca, Berk Oktay, Şükrü Özyıldız ile beraber rol aldığı "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı.

Berk Oktay, 2013 eylül ayında evinde beslediği Cash adında Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğrayarak yüzünden yaralandı, hastanede yüzüne 35 dikiş atıldı.

Berk Oktay, 21 Ağustos 2016 tarihinde evlendi. Çiftin nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı.

Filmleri ve dizileri :

2007-2008 - Tatlı Bela Fadime (Levent)(TV Dizisi)
2008-2009 - Akasya Durağı (Murat Aydın)(TV Dizisi)
2009-2012 - Arka Sokaklar (Sinan)(TV Dizisi)
2010-2010 - Umut Yolcuları (Sinan)(Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2012-2013 - Alev Alev (Murat)(TV Dizisi)
2013-Benim Hala Umudum Var (Hakan Demirer)(TV Dizisi)
2014-Aşktan Kaçılmaz (Berzan) (TV Dizisi)
2015-İlişki Durumu: Karışık (Can)(TV Dizisi)

Savaşçı 67. bölüm izle! Çiğdem ölüyor mu ? Savaşçı 68.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.