Savaşçı 5. sezon oyuncu kadrosu! FOX TV Savaşçı yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor?

FOX TV ekranlarının büyük bir merakla beklenen dizilerinden Savaşçı 5. sezon için geri sayım başladı. İzleyenler Savaşçı 5. sezonunun ne zaman başlayacağını ve yeni sezon oyuncu kadrosunu şimdiden merak ediyor.

Yeni sezonda oyuncuları arasına Tamer Karadağlı, Serenay Aktaş, Cem Kurtoğlu’nu dahil olduğu dizinin yayın tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmayan Savaşçı dizisinin 5. sezonu için geri sayım devam ediyor.

Savaşçı 5. Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Fox TV’nin sevilen dizisi 5. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanalın resmi internet sitesinde Savaşçı’nın yeni bölümlerin ve fragmanların yakında yayınlanacağı açıklandı.

Öte yandan Savaşçı dizisinin 5. sezonundan 2. tanıtım yayınlandı. 5.sezonuyla FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Savaşçı’nın tanıtımına Murat Serezli’nin hayat verdiği Albay İbrahim Kopuz karakterinin: “Her şehit, başlarımızın üzerinde parlayan bir yıldızdır ve hiçbir karanlık o yıldızın ışığını örtemez, hiçbir şey onları bize unutturamaz.” sözleri damga vurdu.

Yeni sezon oyuncuları arasında Tamer Karadağlı, Serenay Aktaş, Cem Kurtoğlu dahil oldu.

Tamer Karadağlı dizide Albay Oktay Göktürk karakterini canlandıracak. Serenay Aktaş ise; sağduyulu, makul, soğukkanlı, bilgili bir subay olan Teğmen Selcen Efe karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Cem Kurtoğlu dizide Mösyö karakteriyle yer alacak.

Savaşçı 5. sezon oyuncu kadrosu! FOX TV Savaşçı yeni sezon ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Savaşçı yeni sezon oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.