Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? FOX TV Savaşçı yeni sezon oyuncu kadrosu!

FOX TV ekranlarının merakla beklenen fenomen dizilerinden Savaşçı yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda büyük bir değişikliğe giden Savaşçı dizisinin yeni sezon oyuncuları da merakla bekleniyor. Peki, 2021 Savaşçı dizisi 5. yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda da Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu Savaşçı dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. 5. sezonuyla FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Savaşçı’nın tanıtımına Murat Serezli’nin hayat verdiği Albay İbrahim Kopuz karakterinin: “Her şehit, başlarımızın üzerinde parlayan bir yıldızdır ve hiçbir karanlık o yıldızın ışığını örtemez, hiçbir şey onları bize unutturamaz.” sözleri damgasını vurdu.

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? FOX TV Savaşçı yeni sezon oyuncu kadrosu!

SAVAŞÇI 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sevilen dizi “Savaşçı”nın ekibine usta oyuncu Cem Kurtoğlu katıldı. Cem Kurtoğlu dizide Mösyö karakteriyle yer alacak.

“Savaşçı”ya geçtiğimiz günlerde Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Ediz Hun, usta oyuncu Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve Güneş Zavrak katılmıştı.

Çekimleri son hız devam eden ve büyük merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Yapımcılığını Limon Yapım/Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı”, 5. Sezonuyla yakında izleyicileriyle buluşacak.

Savaşçı 5. sezon ne zaman başlıyor? FOX TV Savaşçı yeni sezon oyuncu kadrosu! ile ilgili etiketler Savaşçı Savaşçı 5. sezon Savaşçı oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.