Savaşçı 40.bölüm fragmanı izle!

Başrollerinde; Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun bulundu Savaşçı bu akşam 39.bölümü ile ekranlarda yer alıyor.Her bölümündeki gerilimin tavan yaptığı sahneler izleyici tarafından soluksuz izleniyor. Fox Tv'de yayınlan dizi izleyicilerin vazgeçilmez dizileri arasında.Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu dizinin senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu kalme alıyor.Haftaya neler olacağı heyecanla bekleniyor. Peki Yeni bölümde neler olacak? Savaşçı 40.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Fox TV ekranlarında yayınlanan Limon yapım imzalı Savaşçı hayranlıkla takip ediliyor. Yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği dizinin Genel Koordinatörlüğünü ise Faruk Uçan yapıyor.Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yer alıyor.Yüzbaşı Kağan, yaptığı planla Çeto ve Seyfi’ye cehennemi yaşatmak için harekete geçer. Haftaya neler olacağı ise merak ediliyor.Peki yeni bölümde neler olacak? Savaşçı 40.bölüm fragmanı izle! Merak edilen soruların cevapları detaylar haberimizde...

cats_14

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kılıç Timi ve Albay Kopuz için zor anlar!

Selçuk’un canı pahasına Türk bayrağını tepeden indirmeyen Kılıç Timi, onun için son görevini yerine getirmiştir. Yüzbaşı Kağan, yaptığı planla Çeto ve Seyfi’ye cehennemi yaşatmak için harekete geçer. Ama bu arada Kılıç Timi’ne gelen haber tam bir sürpriz olacaktır.Albay Kopuz ise ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir şimdi. Pia Kuzgun’un amacını anlamıştır ancak her şey için çok geçtir artık. Sevdiği adama ölümü getirmiştir.Gelen istihbaratlar doğrultusunda, Kuzgun’un bir sonraki hamlesini tahmin eden Yüzbaşı Kağan hazırlığını yapar. Fakat büyük risk taşıyan bu operasyon için düğmeye basılırken, aynı anda karargahta gelişen beklenmedik durum, olayları daha da karmaşık hale getirecektir.

38.BÖLÜM ÖZETİ

Kılıç Timi zamana karşı yarışmak zorunda!
Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram, tam anlamıyla bir ölüm tuzağına çekilmişlerdir. Haberi alan Kılıç Timi büyük bir şok yaşasa da, onları cehennemden çekip almak için hemen harekete geçerler. Fakat ağır saldırı altında kalan silah arkadaşlarının akibeti meçhuldür. General Kutalmış ve Albay Kopuz yapılan bu saldırı karşısında asla taviz vermeyecek ve neye mal olursa olsun bedeli ödetilecektir.Bu arada ulaşılan bilgiler doğrultusunda, Kuzgun’un yeni bir terör kampı kurmak için çalıştığı ortaya çıkar. General ve Albay, teröristleri durdurmak için planlarını devreye sokar.Diğer taraftan Kuzgun, Kopuz Albay’la ilgili son kozunu oynamak için hazırlıklara başlar. Ancak Roza’nın beklenmedik hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirecektir.

SARP LEVENDOĞLU

Türk oyuncu ve yönetmen.Oyunculuğa altı yaşında başladı. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi'nde Görsel İletişim Tasarımı okudu ve İstanbul Kültür Üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri adlı dizilerde ve O Şimdi Asker ile Emret Komutanım Şah Mat adlı sinema filmlerinde rol almıştır. Emret Komutanım ve Gece Gündüz dizilerinde yönetmenlik de yapmıştır. Savaşçı dizisinde de Haydar Bozkurt rolünü üstlenmektedir. Final yapmış olan Küçük Ağa dizisinde rol almaktaydı. Küçük Ağa dizisinde başrolü paylaştığı Birce Akalay ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi.

ÖYKÜ ÇELİK

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası futbol antrenörlüğü yapmaktadır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde öğrenci olduğu dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu vücudunda bir takım darbe ve yanıklar oluşmuştur.Tedavi sürecinden dolayı eğitimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. İyileşince bazı hocalardan tiyatro özel dersleri aldı. Aslında bu mesleği yapmak gibi bir fikri yokmuş. Lise döneminde bir arkadaşının tavsiyesi üzere kendini tiyatro kursunda bulmuş. Güzelliği ile dikkate çeken Öykü Çelik, birçok dizide rol almıştır.

2014 yılında Bursalı iş adamı Ahmet Murat Çakan ile dünya evine girip 15 ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı alırlar. 2006 yılında İlk oyunculuk deneyimi Selena adlı dizidir. Dizide konuk oyuncu olarak Eda rolünde rol almıştır.

37.BÖLÜM ÖZETİ

Evlatlarının şehit haberini vererek, hayatının en zor görevini yerine getiren Kopuz Albay şimdi daha büyük bir sınavla karşı karşıyadır. Kılıç Timi’nin öfkesi dinecek gibi değildir ve Albay, Serdar’ın beklenmeyen tepkisi karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışır. Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram’ın şehit oluşunu kabullenemeyen Serdar geri dönülmez bir yola girmek üzeredir. Selver ve Yıldız onu durdurmaya çalışsa da Serdar aklına koyduğunu yapacaktır.Bu arada Kuzgun ve Cortes bir yandan şehit haberlerinin keyfini çıkarırken diğer yandan da provokasyon çalışmalarına hız verirler. Fakat işler sandıkları kadar kolay ilerlemez. Çünkü Albay Kopuz ve General’in yaptığı büyük plan çoktan devreye girmiştir. Hiç beklemedikleri bir hamleyle karşı karşıya kalan Kuzgun ve Cortes için şimdi sonun başlangıcıdır artık.

SAVAŞÇI 36.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kılıç Timi yine zorlu bir operasyona çıkıyor!

Kutalmış Paşa’nın verdiği özel göreve hazırlanan Yüzbaşı Kağan ve Haydar, öncelikle Kuzgun’un yapacağı eylemi bertaraf edecek ve bu onları asıl hedefe götürecektir.

Diğer taraftan Kuzgun’un büyük bir katliam peşinde olduğu ve bunu Türkiye yapmış gibi göstereceği yönündeki istihbarat Kılıç Timi’ni harekete geçirir. General Kutalmış ve Albay Kopuz’un yaptıkları plan doğrultusunda Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarını adım adım izler ve ne tür bir hazırlık içinde olduklarını çözer. Çok acımasız ve toplu bir katliam peşinde olan Kuzgun’u durdurmak için zamana karşı yarışan Kılıç Timi, öncelikle sivilleri kurtarmak için kendi canlarını hiçe sayarlar.

Albay Kopuz komutasındaki Kılıç Timi ölüme bu kadar yaklaşmışken Ankara’ya gelen haber, herkesin yüreğine ateş düşürür.

Savaşçı 40.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Savaşçı 40bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.