Savaşçı 38. bölüm fragmanı izle!

Pazar günlerinin fenomen dizisi Savaşçı 37. bölümü ile bu akşam ekranlarda yer alıyor. Başrollerinde; Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu bulunuyor. Kopuz Albay şehit haberini vererek en zor görevlerden biri üstlenirken yeni bir iş ile karşılaşır. Her hafta yayınlanan bölümü sonrasında haftaya neler olacağı merak ediliyor. Peki haftaya izleyicileri neler bekliyor? İşte Savaşçı 38. bölüm fragmanı izle. Detaylar haberimizde...

Savaşçı 38. bölüm fragmanı izle! Fox TV ekranlarının da yayınlanan Savaşçı 37. bölümü ile bu akşam yayınlandı. Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak liderlik koltuğunun sahiplerinden olan dizi hayranlıkla izleniyor. Çatışma sahneleri ile gerilimin yükseldiği dizide neler olacağı heyecanla bekleniyor. İzleyiciler detayları internette detayları araştırmaya başladı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Savaşçı 38.bölüm fragmanı izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_6

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Evlatlarının şehit haberini vererek, hayatının en zor görevini yerine getiren Kopuz Albay şimdi daha büyük bir sınavla karşı karşıyadır. Kılıç Timi’nin öfkesi dinecek gibi değildir ve Albay, Serdar’ın beklenmeyen tepkisi karşısında soğukkanlılığını korumaya çalışır. Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram’ın şehit oluşunu kabullenemeyen Serdar geri dönülmez bir yola girmek üzeredir. Selver ve Yıldız onu durdurmaya çalışsa da Serdar aklına koyduğunu yapacaktır.

Bu arada Kuzgun ve Cortes bir yandan şehit haberlerinin keyfini çıkarırken diğer yandan da provokasyon çalışmalarına hız verirler. Fakat işler sandıkları kadar kolay ilerlemez. Çünkü Albay Kopuz ve General’in yaptığı büyük plan çoktan devreye girmiştir. Hiç beklemedikleri bir hamleyle karşı karşıya kalan Kuzgun ve Cortes için şimdi sonun başlangıcıdır artık.

36.BÖLÜM ÖZETİ

Kılıç Timi yine zorlu bir operasyona çıkıyor!

Kutalmış Paşa’nın verdiği özel göreve hazırlanan Yüzbaşı Kağan ve Haydar, öncelikle Kuzgun’un yapacağı eylemi bertaraf edecek ve bu onları asıl hedefe götürecektir.

Diğer taraftan Kuzgun’un büyük bir katliam peşinde olduğu ve bunu Türkiye yapmış gibi göstereceği yönündeki istihbarat Kılıç Timi’ni harekete geçirir. General Kutalmış ve Albay Kopuz’un yaptıkları plan doğrultusunda Kılıç Timi, Kuzgun ve adamlarını adım adım izler ve ne tür bir hazırlık içinde olduklarını çözer. Çok acımasız ve toplu bir katliam peşinde olan Kuzgun’u durdurmak için zamana karşı yarışan Kılıç Timi, öncelikle sivilleri kurtarmak için kendi canlarını hiçe sayarlar.

Albay Kopuz komutasındaki Kılıç Timi ölüme bu kadar yaklaşmışken Ankara’ya gelen haber, herkesin yüreğine ateş düşürür.

SAVAŞÇI 35.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ebru’nun tutuklanıp konaktan alınması, konağa bomba gibi düşer. Ada, Maya ve Rüzgar annelerini bu şekilde görünce perişan olurlar, artık çocuklar için hayat hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır. Ada başta olmak üzere Oğuz ve Fırat’ta bu işin arkasında Kendal’ın olduğunu içten içe bilseler de ellerinde somut bir delil olmaması hepsinin elini ayağını bağlamaktadır. Konaktaki herkes neredeyse Ebru’nun suçlu olduğuna inanmıştır. Ada ve Maya artık bu konakta duramayacaklardır... Rüzgar’ı da alıp konaktan ayrılırlar. Gidecekleri tek yere, Fırat’ın yanına sığınırlar. Kendal’ın tuttuğu avukat yüzünden ebru bir anda kendini içinden çıkamayacağı bir durumun ortasında bulur. Ebru kendini savunurken içine düştüğü tuzaktan kurtulmanın yollarını aramaktadır. Ebru’nun tutuklanmasıyla serbest bırakılan Fırat, Ebru’ya atılan bu iftiranın peşine düşer. Fırat’ın girdiği bu yol, onu karanlık bir yola çekmektedir. Bu sırada Kendal bir yandan kasasından çalınan cüzdanın şokunu yaşarken, diğer yandan Ebru’ya kurduğu bu tuzağın sağlamlaşması ve ondan sonsuza kadar kurtulma planının peşindedir.

34.BÖLÜM ÖZETİ

Albay Kopuz, Kuzgun’un suikast planıyla ile ölümle burun buruna gelmiştir. Kuzgun planı kusursuz işlediği için memnundur. Fakat gelişen beklenmedik durum Kuzgun, Pia ve Roza’yı şaşkına çevirir.Kılıç Timi ve Türkmenler, Aybala, Çiğdem ve Kürşat yangından sağ çıkabilecekler mi diye endişeyle beklerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı hamleyle onları alevlerin içinden kurtarmaya çalışır.

Bu arada Cortes, Türkiye’nin başını ağrıtmak için Kuzgun’a yeni bir görev verir. Kuzgun ve adamları yeni eylem için hazırlıklarını yaparken, karargaha sürpriz bir şekilde gelen ihbar Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Bu göreve sivil gidecek olan Kılıç Timi, ülkenin her karış toprağını sonuna kadar savunmaya hazırdır.

33.BÖLÜM ÖZETİ

Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı’da olaylar hız kesmiyor!

Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Diğer tarafta Pia, eski kocası Kuzgun’un gerçek yüzünü görür ve hayatının en büyük acısını yaşar. Kuzgun ise Albay Kopuz’u Pia’nın gözleri önünde ortadan kaldırmaya kararlıdır ve bu planı için hazırlıklara başlar. Kopuz Albay Kuzgun tuzağına doğru ilerlerken, Kılıç Timi de kırsalda Çeto ve adamlarının saldırısı altında kalacaktır.

SAVAŞÇI 32.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun’un ateşiyle Kutalmış General ve ona siper olan Emre yere düşmüşlerdir. Yüzbaşı Kağan, vuruldular diye endişelenirken, Kuzgun planının ikinci kısmını devreye sokar. Kalabalık terörist grubu köyü kuşatır ve Kılıç Timi, Türkmenler’le birlikte teröristlere karşı koymaya çalışır. Ama Galip’le iletişimin kesilmesi, timde paniğe sebep olur.

Roza tarafından kaçırılan Pia ise Kuzgun’la karşı karşıya geldiklerinde hayatının en büyük şokunu yaşar. Kuzgun’un beklenmedik hamlesiyle olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay Kopuz için Pia meselesi daha da karmaşık hale gelecektir.

Savaşçı 38. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Savaşçı 38bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.