Savaşçı 36.bölüm fragmanı izle!

Oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren Savaşçı bu akşam 35.bölümü ile Fox Tv ekranlarında.Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu'nun başrollerinde yer alıyor. Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi konsolosluğu savunmaya hazır bir şekildedir.Her bölümünde olduğu gibi bu haftada nefessiz izlendi. Haftaya ise neler olacağı merak ediliyor. Peki haftaya izleyicileri neler bekliyor? İşte Savaşçı 36. bölüm fragmanı izle... Merak edilen sorunun cevabı detayları haberimizde....

Fox TV ekranlarının efsane dizisi Savaşçı 35. bölümü ile bu akşam yayınlandı. Kuzgun da yaptığı hamleler ile Albay Kopuz’u ve Kağan’ı köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Her bölümü izleyici tarafından büyük ilgi ile izlenen dizisi bu akşam yayınlanan bölümünden sonra haftaya neler olacağı ise merak konusu.Gerilimin yükseldiği dizi reyting yarışında da zirvenin sahipleri arasında yer alıyor. 18 Mart'ta yayınlanacak yeni bölümde neler olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Savaşçı 36.bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

36
SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi konsolosluğu savunmaya hazırdır. Fakat Çeto’nun şeytani planı, yörenin önemli aşiretlerinden biriyle Kılıç Timi’ni karşı karşıya getirir. Bu arada Kuzgun da Ankara’da boş durmaz. Yaptığı hamleyle Albay Kopuz’u ve Kağan’ı köşeye sıkıştırmaya çalışır. Ancak karargaha gelen beklenmedik bir bilgi Albay Kopuz’u harekete geçirir. Bir yandan şehirde Kuzgun’un tehditi bertaraf edilmeye çalışılırken diğer yandan da kuşatma altında kalan konsolosluk, Yüzbaşı Haydar’ın yaptığı çılgınca bir planla kurtarılmak zorundadır.

34.BÖLÜM ÖZETİ

Albay Kopuz, Kuzgun’un suikast planıyla ile ölümle burun buruna gelmiştir. Kuzgun planı kusursuz işlediği için memnundur. Fakat gelişen beklenmedik durum Kuzgun, Pia ve Roza’yı şaşkına çevirir.Kılıç Timi ve Türkmenler, Aybala, Çiğdem ve Kürşat yangından sağ çıkabilecekler mi diye endişeyle beklerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı hamleyle onları alevlerin içinden kurtarmaya çalışır.

Bu arada Cortes, Türkiye’nin başını ağrıtmak için Kuzgun’a yeni bir görev verir. Kuzgun ve adamları yeni eylem için hazırlıklarını yaparken, karargaha sürpriz bir şekilde gelen ihbar Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Bu göreve sivil gidecek olan Kılıç Timi, ülkenin her karış toprağını sonuna kadar savunmaya hazırdır.

ESAT MURAT SEREZLİ

Türk sinema ve dizi oyuncusu. İstanbul’da dünyaya geldi. Tiyatro ve sinema sanatçıları Metin Serezli ve Nevra Serezli nin oğludur Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümünde okudu. Okul yıllarından tibaren 3D Animasyon, bilgisayar programcılığı, seslendirme ve yönetmenlik yaptı. Çalışırken, zaman zaman oynadığı reklamlarla gittikçe daha çok dikkat çeker oldu. Profilo Küçük Ev Aletleri için çektiği 4 reklam başarı kazandı, yıllarca hatırlanan, en sevilen reklamlardan oldu. Kristal Elma kazandı. Hemen ertesi sene Axess için yarattığı Komiser Kemal tiplemesi de büyük beğeni topladı ve o reklamlar da Kristal Elma kazandı.Ekran önü macerası gittikçe hızlanan Murat Serezli, kamera arkasında yapmakta olduğu özel efekt, 3 boyutlu animasyon ve yönetmenlikten bir miktar uzaklaşarak oyunculuk ve sunuculuk yapmaya yöneldi.Birçok sinema filmi, dizi ve sitcomun ardından, “Av Mevsimi Ve Devrim Arabaları ”’ndaki drama performansları ününü arttırmasına yetti. Özel gecelerde sunucukları ve reklam seslendirmeleri ile de bilinen oyuncu, İyi Beslen Mutlu Yaşa adlı programın ardından, 2013 yılında da Atv'de Kapanmadan Kazan programını sunmaya başladı.

ALİCAN ALBAYRAK

2 Nisan 1987 tarihinde İzmir' de dünyaya gelen oyuncu ailesinin tek çocuğudur. Öğrenim hayatına İzmir' de başlayan Alican, üniversiteyi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde okumuştur.

Spora çocuk yaşta başlamış ve her zaman, sanatı ve sporu bir arada yürütmüştür. Karşıyaka Spor Kulübü' nün alt yapısında geçen 8 senenin sonunda hayatının geri kalanında tiyatroya ağırlık verdi.

İlköğretimin bir kısmını Özel İzmir Lisesi, ortaöğrenimini Özel Ege Lisesi ve liseyi Karşıyaka Şemikler Lisesi'nde tamamladı. Lise yıllarında artık geleceğe dair fikirleri netleşen Alican yoğun bir programla Güzel Sanatlar Fakültesi giriş sınavlarına, İzmir Güzel Sanatlar Oyuncuları özel Tiyatrosu'nda hazırlanmaya başladı. Bu yoğun hazırlık süreci sonrası 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi - Güzel Sanatlar Fakültesi/Oyunculuk Ana Sanat Dalı öğrenimine hak kazandı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda stajını tamamlayan ve ABD' ye giden oyuncu, burada bir süre workshoplara katılıp ülkesine geri döndü. Televizyon kariyerine 2011 yılında başlayan Albayrak günümüzde hala aktiftir.

35-frame-101042-mpositioned-640x360

SAVAŞÇI 33.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı’da olaylar hız kesmiyor!

Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Diğer tarafta Pia, eski kocası Kuzgun’un gerçek yüzünü görür ve hayatının en büyük acısını yaşar. Kuzgun ise Albay Kopuz’u Pia’nın gözleri önünde ortadan kaldırmaya kararlıdır ve bu planı için hazırlıklara başlar. Kopuz Albay Kuzgun tuzağına doğru ilerlerken, Kılıç Timi de kırsalda Çeto ve adamlarının saldırısı altında kalacaktır.

32.BÖLÜM ÖZETİ

Kuzgun’un ateşiyle Kutalmış General ve ona siper olan Emre yere düşmüşlerdir. Yüzbaşı Kağan, vuruldular diye endişelenirken, Kuzgun planının ikinci kısmını devreye sokar. Kalabalık terörist grubu köyü kuşatır ve Kılıç Timi, Türkmenler’le birlikte teröristlere karşı koymaya çalışır. Ama Galip’le iletişimin kesilmesi, timde paniğe sebep olur.

Roza tarafından kaçırılan Pia ise Kuzgun’la karşı karşıya geldiklerinde hayatının en büyük şokunu yaşar. Kuzgun’un beklenmedik hamlesiyle olaylar arasındaki bağlantıyı çözen Albay Kopuz için Pia meselesi daha da karmaşık hale gelecektir.

Savaşçı 36.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Savaşçı 36bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.