Savaşçı 25 Ekim var mı? Yayınlanacak mı? Savaşçı dizisi bitti mi?

Savaşçı 25 Ekim var mı, yayınlanacak mı? 2 haftadır ekranlarda olmayan FOX TV'nin fenomen dizisi Savaşçı için oyuncu Berk Oktay'dan bir son dakika açıklaması geldi. Peki, Savaşçı 25 Ekim Pazar yayınlanacak mı? Savaşçı bitti mi? İşte detaylar…

Savaşçı 25 Ekim Pazar yayınlanacak mı? FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Savaşçı'dan yeni bir bilgi daha geldi. 2 haftadır yayınlanmayan Savaşçı dizisinin final yaptığı iddia edilirken başrol oyuncularından Berk Oktay sonunda suskunluğunu bozarak konuya açıklık getirdi. Peki, Savaşçı dizisi bitti mi?

Limon Film tarafından yapımcılığı üstlenen Savaşçı dizisi oyuncularından Berk Oktay, bir son dakika açıklamasında bulundu. Başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Müjde Uzman, Yeliz Akkaya ve Nazan Diper gibi isimlerin yer aldığı Savaşçı dizisi son olarak 99. bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlanmıştı.

SAVAŞÇI 25 EKİM YAYINLANACAK MI?

2 haftadır yayına girmeye Savaşçı 100. bölümü ile ilgili olarak Berk Oktay sonunda suskunluğunu bozdu. Mart ayı öncesi çekilen 3 stok bölümü geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Savaşçı dizisinin final yaptığı iddia edildi.

Berk Oktay sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında, "İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde. Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar." ifadelerine yer verdi.

Savaşçı 25 Ekim var mı? Yayınlanacak mı? Savaşçı dizisi bitti mi? ile ilgili etiketler Savaşçı Savaşçı final Savaşçı 18 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.