Savaşçı 104. bölüm izle

Savaşçı 104. bölüm full izlemek için yayında. Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin son bölümü tek parça halinde Foxplay platformundan izlenebilecek. Peki, Savaşçı 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 104. bölüm ile 8 Mayıs akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin oynadığı Savaşçı dizisinin 104. son bölümünde; Albay Oktay Göktürk gerçeği ortaya çıkarabilmek için var gücünü ortaya koyuyor. Mösyö’nün adamlarından kurtulan Albay Göktürk, babası Gündüz Bey’in karşısına çıktığında ise büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

Savaşçı 104. bölüm izle

Ancak vazgeçmeye niyeti yoktur, yakaladığı bir fırsatı değerlendirir ve Yeva’yı ele geçirmek için tek başına harekete geçer. Bu arada Kopuz Albay, Göktürk Albay’la ilgili çok önemli bazı detaylar öğrenir. Onun suçsuz olma ihtimalini göz önünde bulundurarak yeni bir plan yapar ve Yüzbaşı Bozkurt’u devreye sokar.

Mösyö ise Göktürk Albay’ın Yeva’yı bulmak için bölgeye geleceğini tahmin eder ve avını yakalamak isteyen bir avcı gibi, onu tuzağına çekerek alt etmeye çalışır. Fakat işler pek de istediği gibi gitmez. Mösyö’nün uzak tutma çabasına rağmen, Uzi’nin beklenmedik şekilde olaylara dahil olması, onun planlarını daha da çıkmaza sokar.

Savaşçı 104. bölümünü izlemek için tıklayınız

Savaşçı 104. bölüm izle ile ilgili etiketler Savaşçı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.