Savaşçı 101. bölüm izle!

Savaşçı 101. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak foxplay platformunda. 17 Nisan akşamında FOX TV’de yayınlanan Savaşçı 101. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Sarp Levendoğlu’nun oynadığı Savaşçı 101. bölüm ile 17 Nisan Cumartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Savaşçı dizisinin son bölümünde; Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi, büyük bir şokun içerisindedir.

Savaşçı 101. bölüm izle!

SAVAŞÇI 101. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Gizli bir görev için yurt dışında olduğu bilenen Albay Oktay Göktürk’ün bir suikast gerçekleştirdiğine dair gelen şüpheli haber, karargâhı üst düzey bir şekilde alarma geçirir.

Albay Kopuz ve Yüzbaşı Bozkurt bu bilginin doğruluğuna kesinlikle inanamasalar da gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk’ün artık bir suçlu olduğu ihtimalini daha da arttırır.

Savaşçı 101. bölüm izle! - Resim : 2

Bu arada Kopuz Albay yeni bir istihbarat alır ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Ancak operasyon sırasında Haydar Yüzbaşı’nın dikkatini çeken bir ayrıntı olayların seyrini değiştirir ve Kılıç Timi hiç beklenmedik bir şekilde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.

SAVAŞÇI 101. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Savaşçı 101. bölüm izle! ile ilgili etiketler Savaşçı Savaşçı 101. bölüm savaşçı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.