Satışa çıktı, 80 bin TL’si olan hemen teklif vermeye başladı! İşte Türkiye İş Bankası İstanbul icralık daireleri

İcradan satışa çıkarılan gayrimenkuller ile vatandaşların yakın markaja aldığı Türkiye İş Bankası’ndan İstanbul’da yer alan iki adet uygun fiyatlı daire ilanı geldi.

Vatandaşların dikkatle takip etmeye başladığı icradan satışa çıkan gayrimenkullerin en çok ilgi görenleri hiç kuşkusuz büyükşehirlerde yer alanları oldu. Bu kapsamda pek çok banka, büyükşehirdeki icralık ilanlarını gün aşırı sitelerine eklemeye başladı. O bankalardan biri olan ve kendi sitesinin ‘Gayrimenkuller’ sekmesinden icralık gayrimenkulleri satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, bu satışlar arasına dikkat çeken iki yeni ilan daha ekledi.

Sık sık sitesini güncelleyen bankalardan biri olması kadar, uygun fiyatları gayrimenkul satışa koymasıyla da dikkat çeken Türkiye İş Bankası, yeni gayrimenkullerini satışa çıkardı. Bu kapsamda yeni gayrimenkullerini vatandaşlara ilan eden Türkiye İş Bankası’nın yeni satışa koyduğu gayrimenkuller İstanbul’dan satış listesine eklendi. İstanbul’un farklı yerlerinde bulunan iki apartman dairesi satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, dairelere piyasa değerinin altında bedeller biçti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, 80 BİN TL TEMİNAT İLE DAİRE SATIYOR

Satışa çıktı, 80 bin TL’si olan hemen teklif vermeye başladı! İşte Türkiye İş Bankası İstanbul icralık daireleri

Türkiye İş Bankası’nın yeni satışa çıkardığı dairelerden biri İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinin Bağlar mahallesinde yer alan bir apartmandan satışa çıktı. 1 oda ve 1 salondan oluşan bu dairenin genişliği ise, Türkiye İş Bankası tarafından 45 metrekare olarak bildirildi. Teminat bedeli 80 bin TL olan bu dairenin ihale başlangıç bedeli de emsallerinin altında kaldı.

Teminat bedelini yatırdıktan sonra kredi ile satın alınabilen Türkiye İş Bankası’nın bu dairesi için istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 600 bin TL oldu. Öte yandan dairenin ihalesi boyunca artışlar, minimum 10 bin TL olarak gerçekleştirilebilecek.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, 125 BİN TEMİNAT İLE DAİRE SATIYOR

Türkiye İş Bankası’nın İstanbul’dan satışa koyduğu bir başka daire ise İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinin Gültepe mahallesinden satışa çıktı. Oda sayısı 3, salon sayısı 1, banyo sayısı ise 2 olan bu dairenin genişliği Türkiye İş Bankası tarafından 118 metrekare olarak bildirildi. Türkiye İş Bankası’nın 125 bin teminat ile satışa çıkardığı Türkiye İş Bankası’nın bu dairesi için belirlenen ihale başlangıç bedeli de ortaya çıktı.

Teminatı oldukça uygun olan Türkiye İş Bankası’nın bu dairesinin ihale başlangıç bedeli ise 2,5 milyon TL olarak belirlendi. Öte yandan Türkiye İş Bankası, bu dairesi için ise minimum artış miktarını 20 bin TL olarak duyurdu.

Satışa çıktı, 80 bin TL’si olan hemen teklif vermeye başladı! İşte Türkiye İş Bankası İstanbul icralık daireleri ile ilgili etiketler İş Bankası gayrimenkul İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.