Satın alacağı kulübü duyurdu! Acun Ilıcalı'dan dan tepki...

Televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram yayınında 'Avrupa'dan takım satın alabilirim' şeklinde bir açıklama yapmıştı. Ilıcalı'nın satın alacağı kulüple ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaların üzerine avukat Gönenç Gürkaynak, Twitter'dan paylaşımda bulunurken Acun Ilıcalı, bu paylaşıma sert bir tepki gösterdi. Yaşanan bu olayların ardından Acun Ilıcalı ve Hollanda ekibi arasındaki görüşmeler ortaya çıktı..

Katıldığı canlı yayında Avrupa'dan bir futbol kulübünü satın alabileceğini söyleyen televizyoncu Acun Ilıcalı'nın bunun için Hollanda kulübüyle temasa geçtiği iddia edildi.

Satın alacağı kulübü duyurdu! Acun Ilıcalı'dan dan tepki...

Ilıcalı'nın başkanlığını Türk iş insanı Işıtan Gün’ün yaptığı Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard’ı satın aldığı iddia edildi.

CNN TÜRK Instagram hesabında Damla Uğurtürk'ün sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Avrupa'da bir kulüp satın alabileceğini duyurmuştu. Yayıncı kuruluşta da spor yorumculuğu yapan Raşit Altun, Twitter hesabından "Acun Ilıcalı, başkanlığını Türk iş insanı Işıtan Gün’ün yaptığı Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard’ı satın aldı." iddiasına bulundu.

GÖNENÇ GÜRKAYNAK: ''BEN O LİSTEDE 9. SIRADAYDIM''

Acun Ilıcalı'nın 'takım satın alabilirim' açıklamasının ardından 2018 yılı vergi rekortmenleri listesine 9. sıradan giriş yapan avukat Gönenç Gürkaynak, ''Acun Ilıcalı Avrupa'da kulüp satın alacakmış. 2018'de vergi rekortmenleri arasında 83. sırada. Ben o listede 9. sıradaydım. Avrupa'da kulüp satın alamam.'' paylaşımında bulundu.

ACUN ILICALI: ''BENCE DE ALAMAZSIN, ÇİRKİN ŞEYLER BUNLAR''

Bunun üzerine Acun Ilıcalı, ''Bence de kulüp alamazsın 8 ayrı ülkenin en büyük televizyonlarına prodüksüyon yapmıyor olabilir misin? O bahsettiğin listede ben en az 10 yıldır varım. Verdiğin verginin reklamını yapmak için beni kullanma, çirkin şeyler bunlar...'' cevabını verdi.

HOLLANDA EKİBİNİ SATIN ALMAK İÇİN 3 AY ÖNCE GÖRÜŞTÜ

Acun Ilıcalı'nın takım satın aldığı iddialarının ardından gerçek ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre Işıtan Gün başkanlığındaki Fortuna Sittard, Acun Ilıcalı ile 3 ay önce kulübün satın alımı için görüşme gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı ve Işıtan Gün, kulübün satın alımı için masaya otururken bu görüşmelerden bir sonuç çıkmadı.

Satın alacağı kulübü duyurdu! Acun Ilıcalı'dan dan tepki... - Resim : 2

 

Satın alacağı kulübü duyurdu! Acun Ilıcalı'dan dan tepki... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı futbol Gönenç Gürkaynak fortuna sittard
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.