Sason'da 500 araçlık konvoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

Batman'a toplu açılış töreni için gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak üzere Sason ilçesinden 500 araçlık konvoy oluşturuldu. Konvoya katılan vatandaşlar, haftalardır dört gözle bugünü beklediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Batman'da valilik önünde toplu açılış töreninde halka seslenecek. Program öncesi Sason ilçesinde bir araya gelen 500 araçlık konvoy, kent merkezine doğru yola çıktı.

"HAFTALARDIR BEKLİYORUZ"

Binlerce kişiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak için yola çıktıklarını belirten Muhsine Bozkurt, "Haftalardır dört gözle Cumhurbaşkanımızı bekliyorduk. Sason halkı olarak yollardayız. Sason'dan binlerce kişi ile birlikte Batman'a Cumhurbaşkanımızı ağırlamaya gidiyoruz" dedi.

Sason'da 500 araçlık konvoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

Yol kenarında oluşturulan 500 araçlı konvoy, Batman'a vararak miting alanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı beklemeye başladı.

Sason'da 500 araçlık konvoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor ile ilgili etiketler Batman Cumhurbaşkanı Erdoğan Sason konvoy
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.