Şaşkına çeviren olay! 15. kata çıkıp para saçtı

Adana'da intihara girişen bir şahıs 15.kata çıkıp atlamaya kalktı. Şahıs ilginç bir şekilde kendisini vazgeçirmek için toplanan kalabalığa para dağıttı.

İlginç olay Seyhan ilçesinde yaşandı.52 yaşındaki  M.H.A.Y. bir binanın 15.katına çıkarak intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler isminin M.H.A.Y. (52) olduğu öğrenilen şahsı ikna etmeye çalıştı. Ancak şahıs çok miktarda borcu olduğunu söyleyerek ölmek istediğini belirtti.

UZUN SÜREN ÇABA SONUCU İKNA OLDU

Polis ekipleri şahsı ikna etmek için büyük çaba harcadı. M.H.A.Y. kendisini ikna etmek isteyen ekiplere cebinden çıkardığı parayı atarak karşılık verdi. Bir süre şahıs cebindeki bütün paraları aşağı atarak ölmek istediğini söyledi. Ancak polis ve Can-Kur ekipleri buna izin vermeyerek M.H.A.Y.'yi uzun uğraşlar sonrası ikna etti.

İFADESİ ALINDI

M.H.A.Y. ikna edilip polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Şahsın ekonomik sıkıntıları olduğu, bu nedenle intihar etmek istediği öğrenildi.

Şaşkına çeviren olay! 15. kata çıkıp para saçtı

Şaşkına çeviren olay! 15. kata çıkıp para saçtı ile ilgili etiketler Adana para intihar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.