Şaşırtıcı olay... Oynadığı kazı kazana 5 milyon dolar çıktı ama parasını alamıyor!

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde kazı kazandan 5 milyon dolar kazanan adam, bileti 16 yaşındaki oğlu aldığı için ikramiyesini alamadı.

Ward Thomas isimli bir ABD vatandaşı, kazı kazanda herkesin rüyasını süsleyen 5 milyon dolarlık ikramiye çıktığında biletini önce bir bayide, ardından loto şirketinin ofisinde onaylamasına rağmen parasını alamadı.

Kazanan bileti 18 yaşından küçük oğlunun oynaması nedeniyle ikramiyesini alamayan adam, kazı kazanları oynatan şirkete ve bileti satan benzin istasyonuna dava açtı.

‘Talihsiz talihli’ davaya gerekçe olarak da oğlunun yaşının kontrol edilmemesini ve yaş sınırı hakkında bilgilendirilmemesini gösterdi.

5 kazı kazan aldığını ve bu biletlerden birine 5 milyon dolar ikramiye isabet ettiğini söyleyen Ward, Los Angeles'ta açtığı davada şirkete zorunlu görevi yerine getirmeme, sözleşmenin ihlali, ihmal ve kasıtlı zarara neden olma suçlamalarını yöneltirken, zararının karşılanmasını talep etti.

Şirket yetkilileri olayla henüz bir açıklama yapmadı.

Şaşırtıcı olay... Oynadığı kazı kazana 5 milyon dolar çıktı ama parasını alamıyor! ile ilgili etiketler kazıkazan oynadı parasını alamıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.