'Şartlar değişir ama 9 Eylül ruhu değişmez'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabı üzerinden 9 Eylül İzmir'in kurtuluşu nedeniyle mesaj paylaştı. Çelik, "Doğu Akdeniz’de hak ve menfaatlerimize göz dikenler ya da Meis Adası’ndan provokasyon yapanlar bugün İzmir’deki irade ve kararlılığı iyi görsünler. Şartlar ve imkanlar değişir ama 9 Eylül ruhu değişmez" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü sebebiyle mesaj paylaştı.

Çelik, "Güzel İzmir’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü kutlu olsun. İstiklal mücadelemizin Gazi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşı’mızın kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz." ifadelerine yer verdi.

'Şartlar değişir ama 9 Eylül ruhu değişmez'

"İZMİR'DEKİ KARARLILIĞI İYİ GÖRSÜNLER"

Ömer Çelik, paylaşımında Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilim sebebiyle Yunanistan'a da mesaj verdi.

Çelik, şu ifadeleri kullandı;

"Doğu Akdeniz’de hak ve menfaatlerimize göz dikenler ya da Meis Adası’ndan provokasyon yapanlar bugün İzmir’deki irade ve kararlılığı iyi görsünler.  Türkiye büyük bir devlet olarak dostları için güvence, barış isteyenler için teminattır.

Şartlar ve imkanlar değişir ama 9 Eylül ruhu değişmez. Masada çözüm isteyenler için masadayız. Sahada dayatma peşinde koşanların karşısında sahadayız.

'Şartlar değişir ama 9 Eylül ruhu değişmez' - Resim : 2

"YAPACAKLARI HER HESAP YANLIŞ OLACAKTIR"

Bugün kararlılık mesajımızı İzmir’den veriyoruz. Bölge barışının teminatı büyük bir devlet olarak hukuk ve hakkaniyet isteyenlerin en büyük müttefikiyiz. İyi komşuluk ilişkileri isteyenler için sarsılmaz bir dostuz. Aksini düşünenlerin yapacağı her hesap yanlış hesap olacaktır."

'Şartlar değişir ama 9 Eylül ruhu değişmez' ile ilgili etiketler İzmir Yunanistan Ömer Çelik 9 Eylül Doğu Akdeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.