Sarri ile Ronaldo arasındaki gerilim tavan yaptı!

Juventus'un teknik direktör Sarri ile Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile arasında bir süredir devam eden gerilim, Milan maçında tavan yaptı.

 

İtalya Serie A 12. haftasında Juventus ile Milan karşı karşıya gelirken Cristiano Ronaldo’nun 55. dakikada oyundan alınması ortalığı karıştırdı. Portekizli futbolcu doğrudan soyunma odasına giderek teknik direktörü Maurizio Sarri’ye tepkisini gösterdi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova maçının 82. dakikasında oyundan alınan Ronaldo, teknik direktör Sarri ile tartışmıştı.

Bu sezon ilk kez bir maçta oyundan alınan Portekizli futbolcu, Milan ile oynanan mücadelenin 55. dakikasında yerini Paulo Dybala'ya bırakınca bir kez daha şoke oldu. Oldukça mutsuz olduğu görülen Ronaldo doğrudan soyunma odasına giderken ikili arasındaki bu gerilim sosyal medyada gecenin konusu oldu.

Sarri ile Ronaldo arasındaki gerilim tavan yaptı!

GOL DYBALA’DAN GELDİ

Cristiano Ronaldo'nun yerine oyuna giren Paulo Dybala, 77. dakikada attığı golle Juventus'u 1-0 öne geçirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Moskova maçından sonra yaptığı açıklamada, “Ronaldo kızgındı çünkü iyi durumda değildi. Birkaç gün önce dizinde bir problem yaşadı ve maçta kasları çabuk yoruldu. İlk yarının sonunda gergin görünüyordu. Riske etmemek için oyundan çıkardım” ifadelerini kullanmıştı.

Ronaldo, bu sezon Juventus formasıyla ilk golünü 31 Ağustos 2019 tarihinde Napoli ile oynanan ve 4-3 Juventus’un üstünlüğü ile sona eren maçta açmıştı.

62. dakikada sahneye çıkan Ronaldo, attığı golle takımını 3-0 öne geçirmişti.

Sarri ile Ronaldo arasındaki gerilim tavan yaptı! ile ilgili etiketler Juventus Cristiano Ronaldo Serie A Maurizio Sarri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.