Sarraf'ın avukatı ilk duruşma sonrası konuştu

ABD'de dün ilk kez hakim karşısına çıkarılan Rıza Sarraf'ın avukatından açıklama geldi. Avukat, Sarraf hakkındaki suçlamaların savunulabilir olduğunu belirtti.

İran’a yönelik yaptırımları delmekle suçlanan Rıza Sarraf’ın ABD’de dün ilk kez hakim karşısına çıkarılmasının ardından avukatından bir açıklama geldi.

Duruşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan avukat Benjamin Brafman, kefalet için mahkemeyi ikna edeceklerine inandığını söyledi.

Avukat, önümüzdeki 6 hafta içerisinde kefalet talebinde bulunabileceklerini ifade etti.

Savcılık da Rıza Sarraf'la ilgili binlerce sayfalık bilgi, belge ve yazışmayı incelediklerini belirterek hakimden süre istedi.

Dün ilk kez hakim karşısına çıkarılan Sarraf ise, hakkındaki suçlamaları reddetmişti.

Sarraf, İran'a yönelik yaptırımları delmek, ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekarlığı yapmak ve kara para aklamakla suçlanıyor.

İkinci duruşması 16 Haziran'da yapılacak.

Sarraf'ın avukatı ilk duruşma sonrası konuştu ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.