Sarp Levendoğlu’ndan olay yaratan paylaşım... Olayla ilgili Akalay'ın avukatı açıklama yaptı

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay'ın 2,5 yıl süren evliliklerinin ocak ayında ihanet yüzünden bittiği iddia edilmiş, Levendoğlu'nun eşini ortak arkadaşları Derya Şensoy'la aldattığı öne sürülmüştü. Akalay da geçen günlerde verdiği bir röportajda evliliğinin bitme nedenleri arasında ihanetin de olduğunu itiraf etmişti. Son yaşanan gelişmeler ise kafaları fena halde karıştırdı.

3 ay önce boşanan Birce Akalay’ın balet Can Tunalı’yla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Akalay, konuyla ilgili konuşmayacağını söyledi. Bu arada Can Tunalı’nın sosyal medya paylaşımları Birce Akalay’la yılbaşından beri görüştüğünü, evinde kaldığını ortaya çıkardı. Üstelik ikili birbirlerine sosyal medyadan romantik şiirler bile göndermişti.

LEVENDOĞLU TAKİPÇİSİYLE TARTIŞTI: FOTOĞRAFI GÖRDÜNÜZ MÜ?

dsfgsdasdsdff

Yaşanan bu gelişmeler üzerine adı aldatan adama çıkan Sarp Levendoğlu, ilk kez sessizliğini bozdu ve “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” sözünü paylaştı. Aynı sözü Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik de “Boşanma nedeniniz ne?” sorusuna karşılık söylemiş ve ihanete uğradığı imasını yapmıştı.

safdsfdasds

Duymayan Kalmasın programının haberine göre Sarp Levendoğlu’nun olay yaratan paylaşımın altına bir takipçisi “Bu senin yanlışını kapatmaz ki?” yazdı. Bunun üzerine sinirlenen Levendoğlu, “Benim bir fotoğrafımı mı gördünüz, yoksa yazılanlara mı inanıyorsunuz?” dedi. Kısa süre içinde yorum yağınca Levendoğlu, gönderisini silmeyi tercih etti.

DERYA ŞENSOY’DAN MANİDAR PAYLAŞIM

sdsasdfasd

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilen Derya Şensoy ise sessiz kalmadı ve İngilizce paylaştığı ‘Susie Sally hakkında ne söylediyse; Sally’nin Susie hakkında söylediklerinden fazla…’ sözle dikkat çekti. Arda Turan’ın eski aşkı Aslıhan Doğan da Derya Şensoy’un paylaşımın altına “İnce bir gönderme” yorumunu yazdı.

BİRCE KÜKREDİ

sadadfdsfasd

Akalay, eski eşine çok ağır bir şiirle yanıt verdi ve Instagram sayfasına “Bir hayvan tarafımız vardı alımlı, bir Tanrı tarafımız vardı iğrenç, bir insan tarafımız olacaktı. Aradık üç gün, üç gece bulamadık, bir Tanrı tarafımız vardı korkunç, sevemedik” yazdı. Annesi Yasemin Ergun da eski damadına “Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama siz silahsızsınız bayım” sözleriyle tepki gösterdi ve kızına tam destek verdi.

AKALAY'IN AVUKATI AYŞEGÜL MERMER KONUYLA İLGİLİ ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI:


"Müvekkilim Birce Akalay ile ilişkili olarak evlilik birliğinin sonlandırıldığı boşanma olayı ve sebepleri hakkında bazı basın yayın organlarında, tek taraflı ve gerçek dışı iddialara yer verilmesi nedeniyle, bu basın açıklamasını yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle ifade etmek gerekir ki, mesleğini başarı ile sürdürmekte olan genç bir oyuncu olan müvekkilim hakkında sadece görüşten ibaret olup dayanaktan yoksun haber ve haksız ithamların basında yer alması ve kamuoyu gündemine taşınmış olması nedeniyle, müvekkilim ve ailesi üzüntü duymaktadır. İthamların haksız olduğu konusunda en ufak bir kuşku bulunmamaktadır. Bununla birlikte, bu haksız ithamlara ilişkin yapılan haber ve yorumlar nedeniyle kendisi hakkında kamuoyunda oluşan negatif algının silinmesinin hiç kolay olmayacağını ve kendisi ve ailesinin mağduriyetlerinin devam edeceği gerçeğini, siz değerli basın mensuplarının takdirlerinize sunmak isteriz."

Açıklamanın devamında, "Müvekkilim Birce Akalay, bu güne kadar konuya ilişkin kişi veya kişiler hakkında suçlama teşkil edecek bir açıklamada yada hukuki girişimde bulunmamıştır. Halbuki evlilik birliğinin bitmesinin kendisine yaşatmış olduğu duygusal durumu ve olayın tarafı olma pozisyonu düşünüldüğünde çok rahat bir şekilde kamuoyunun hoşgörüsüne de dayanarak bir takım suçlamalarda bulunabilirdi. Bu sebeple aynı objektif davranışı en azından bundan sonra siz değerli basın mensuplarından beklemekteyiz" ifadeleri yer aldı.

Sarp Levendoğlu’ndan olay yaratan paylaşım... Olayla ilgili Akalay'ın avukatı açıklama yaptı ile ilgili etiketler Sarp Levendoğlu Birce Akalay Derya Şensoy Sosyal Medya tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.