Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay evliliğini bitiren aşk belgelendi...

Sarp Levendoğlu, aşk evliliği yaptığı Birce Akalay’dan boşanmasına neden olduğu iddia edilen Derya Şensoy’la ilk kez görüntülendi... Önceki akşam Fenerbahçe-Real Madrid maçını birlikte izleyen Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy el ele göz göze görüntülendiler...

Sarp Levendoğlu, aşk evliliği yaptığı Birce Akalay’dan boşanmasına neden olduğu iddia edilen Derya Şensoy’la ilk kez görüntülendi...

Önceki akşam Fenerbahçe-Real Madrid maçını birlikte izleyen Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy el ele göz göze görüntülendiler...

sarp_leventoAlu_birce_akay

FENERBAHÇE-REAL MADRİD MAÇINDAYDILAR

Sarp Levendoğlu, adının bir süredir beraber anıldığı Derya Şensoy’la önceki akşam objektiflere takıldı.

Çift, euroleague Final Four mücadelesinde Fenerbahçe’nin Real Madrid’le Sinan Erdem spor Salonu’nda karşı karşıya olduğu basketbol maçını izledi.

Kadıköy’de bir araya gelip akşam yemeği yiyen ikili, ayrı araçlarla Ataköy’deki salona geçti. Maçı birlikte izleyen çift, çıkışta hayranlarıyla fotoğraf çektirirken görüntülendi.

Patlayan flaşlarla şoke olan Şensoy, “Bizimkilere ne diyeceğim?” dedi.

Panikleyen sevgilisinin yanına giden Levendoğlu’nun, “Seni çok seviyorum. Olacağı vardı. Uzatmadan gidelim” sözleri dikkat çekti.

İkilinin adları, beraber rol aldıkları ‘Deliormanlı’ filminden sonra anılmıştı.

Boşanma sonrası ihanet iddialarıyla karşılaşan Şensoy, “Kimsenin yuvasını yıkmadım. Söylenenler yalan” diye açıklama yapmıştı.

ADADSA

DERYA ŞENSOY KİMDİR?

2013 yılında Doksanlar dizisi ile oyunculuğa başladı.Derya Şensoy, 7 Şubat 1990 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Tam adı Neriman Derya Şensoy’dur. Babası tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy ve annesi de tiyatrocu Derya Baykal‘dır. 2004 yılında annesi ile babası boşanmıştır. Müjgan Ferhan Şensoy (d.1989) adında bir ablası vardır. İstanbul’da Amerikan Lisesi’nden mezun oldu. Sonra da illüstrasyon ve tasarım eğitimi almak için New York‘a gitti. ABD‘de Parsons The New School for Design okulunda eğitimini gördü. İngiltere‘de takı üzerine çalışmalar da yaptı.

2013 yılında Birol Güven‘in senarist ve Müfit Can Saçıntı‘nın yönetmen olduğu “Doksanlar” dizisinde Tuğba Karaman karakterini canlandırdı. Deniz Oral, Esra Dermancıoğlu, Renan Bilek, Gamze Gözalan, Pelin Öztekin, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Beste Bereket, Atılay Uluışık, Ümit Erdim, Açelya Akkoyun, Yalçın Menteş gibi oyuncularda dizide rol almışlardır.

2015 yılının Ekim ayında başlayan ve Yapımcılığını Birol Güven‘in yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt‘un üstlendiği “Mayıs Kraliçesi” adlı dizide başrolde oynayan Yağmur Tanrısevsin‘den başka dizide Hatice Aslan, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Burak Hakkı, Kazım Akşar, Derya Şensoy, Serhan Onat ve Erkan Taşdöğen da oyuncu kadrosundadır.

Filmleri ve Dizileri:
2015 – Mayıs Kraliçesi (TV Dizisi)
2015 – Gizli Ajanda (Didem) (Sinema Filmi)
2014 – Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı (Mihriban) (Sinema Filmi)
2013 – Doksanlar (Tuğba Karaman) (TV Dizisi)

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay evliliğini bitiren aşk belgelendi... ile ilgili etiketler Birce Akalay Derya Şensoy Aşk sarp levent
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.