Sarp Levendoğlu, çenesini kayalıklara çarptı... Gözler sevgilisi Derya Şensoy'u aradı!

Yaz tatili için rotasını Muğla Akyaka'ya çeviren oyuncu Sarp Levendoğlu buradaki tatilinin ikinci gününde kaza geçirdi.

Sarp Levendoğlu, tatil sezonunu Akyaka’da açtı. Ancak ünlü oyuncu tatilin ikinci gününde bir sörf kazası geçirdi. Adrenalin sporlarına ilgi duyan Sarp Levendoğlu, yeni başladığı kitesurf'ü öğrenmeye çalışırken kaza geçirdi.

wreter

Sığ suda hızlanan oyuncu, dengesini kaybedip düşünce çenesini kayaya çarptı. Uygulanan buz kompresi ile acısını dindirmeye çalışan Sarp Levendoğlu neredeyse hastanelik oluyordu.

Sevgilisi Derya Şensoy’un neden yanında olmadığı sorulunca gerilen Sarp Levendoğlu ''Ben kimsenin özel hayatı ile ilgilenmem, kimse de benimle ilgilenmesin, konuşmamı beklemesin" dedi.

2014 yılında nikah masasına oturduğu Birce Akalay ile geçen ocak ayında boşanan Sarp Levendoğlu bir süredir Derya Şensoy ile birlikte.

Sarp Levendoğlu, çenesini kayalıklara çarptı... Gözler sevgilisi Derya Şensoy'u aradı! ile ilgili etiketler Sarp Levendoğlu Derya Şensoy çenesini kayaya çarptı yanında olmadı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.