Sarp Levendoğlu, Begüm Birgören'le yeniden aşk yaşıyor!

Sarp Levendoğlu'nun Birce Akalay ile üç yıl süren evliliği Ocak ayında bitmiş, ayrılığa da Derya Şensoy'un neden olduğu iddia edilmişti.

Sarp Levendoğlu ve Derya Şensoy kısa bir süre önce aşk yaşıyordu ancak yakışıklı oyuncu büyük bir sürpriz yaparak 5 yıl aşk yaşayıp ayrıldığı eski sevgilisine döndü.

İkilinin sosyal medya hesaplarında aynı gün Akyaka'dan fotoğraf paylaşması dikkatli gözlerden kaçmadı.

Posta'da yer alan habere göre yeni sezon dizilerde yer almayan Sarp Levendoğlu ile Begüm Birgören Bodrum'da aşk tazeleyecek.

59f410110f254421f40cdee9

BEGÜM BİRGÖREN KİMDİR?

20 Eylül 1982 tarihinde Eskişehir‘de doğmuştur. Ekonomist baba ve öğretmen annenin iki kızından büyüğüdür. Annesi Çerkez kökenlidir. 13 yaşındayken gazetede gördüğü Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin kurslarına katılmaya başlamış. Fenerbahçe Lisesi’nden sonra okuduğu Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümü mezunudur. Kadir Has Üniversitesi’nde Film ve Drama yüksek lisansı yapmaktadır.

Üniversite döneminde Med Yapım şirketinde kamera arkasında yaptığı stajda, yönetmen Oğuzhan Tercan tarafından keşfedildi. Staj yaparken “Tatlı Hayat” adlı dizide kamera arkasında çalıştı.

2006 yılında oynayan “Kırık Kanatlar” dizisindeki ayşe rolü ile tanındı.

24 Eylül 2013’te atv’de yayınlanmaya başlayan “Kaçak” dizisinde Merve karakterini canlandırdı.

Begüm Birgören, 2008 yılından beri kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu ile birliktedir.

Ödülleri:
2013 – Lions Tiyatro ÖdülleriYılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncusu – Sonbaharı Beklerken – Sadri Alışık Tiyatrosu

Filmleri:
2013 – Göl Zamanı (film)

2013 – Kendime İyi Bak (film)

2013 – Kaçak (dizi)

Sarp Levendoğlu, Begüm Birgören'le yeniden aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Sarp Levendoğlu Aşk Birce Akalay Derya Şensoy begüm birgören barıştılar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.