Sarp Akkaya söz dizisinde hangi rolde oynayacak? / Söz dizisinin Kasap Dragan'ı kimdir?

Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'Söz'ün oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya katıldı. Söz dizisi izleyicileri tarafından, Sarp Akkaya'nın kim olduğu, hangi rolde oynayacağı ve rol aldığı diziler araştırılmaya başlandı. Peki, Sarp Akkaya kimdir? Söz dizisinde hangi rolde oynayacak? Akkaya, hangi dizilerde oynadı? Tüm detaylarıyla haberimizde... 

Yapımı TIMS&B Productions tarafından yapılan, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği 'Söz' dizisinin oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya katıldı. Sarp Akkaya'nın kim olduğu, Söz dizisinde hangi rolde oynacağı ve rol aldığı diziler izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Sarp Akkaya kimdir? Söz dizisinde hangi rolde oynayacak? Akkaya, hangi dizilerde oynadı? Tüm detaylarıyla haberimizde... 

Sarp Akkaya söz dizisinde hangi rolde oynayacak? / Söz dizisinin Kasap Dragan'ı kimdir?

SARP AKKAYA 'SÖZ' DİZİSİNDE HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRACAK?

Önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümler seyirci karşısına çıkacak olan Sarp Akkaya, 'Kasap Dragan' karakterine hayat verecek.

Sarp Akkaya’nın canlandıracağı Dragan Ratkoviç, doksanlı yıllarda bir ülkedeki iç savaş sırasında birçok Müslüman’ın katledildiği eylemlerin baş sorumlusudur. Yurt dışında yabancı devletler tarafından eğitilip, yine onlara hizmet etmesi için yetiştirilmiştir. Dragan ülke güvenliğini tehdit edecek hain bir plan için Türkiye’dedir.

SARP AKKAYA KİMDİR?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra çeşitli tiyatrolarda görev aldı. 3 kardeş olan Sarp Akkaya’nın diğer iki kardeşi de kendisi gibi oyuncu. Bizim Evin Halleri, Kurtlar Vadisi Pusu gibi çeşitli dizilerde rol aldı fakat en popüler rollerinden biri ise Ezel isimli dizide canlandırdığı Tevfik karakteri.

2009’da yayınlanmaya başlayan Ezel isimli dizide rol alan Sarp Akkaya, Tevfik karakterinin canlandırdı. Dizi sevdiği kadın ve en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğrayan adamın intikam almasını anlatıyor. Dizinin başarollerinde ise Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Sedef Avcı, Barış Falay ve Yiğit Özşener yer aldı. 2010’da ablası Esra Akkaya ve ikiz kardeşi Kaya Akkaya ile birlikte AKKAdemi Tiyatro adında tiyatro eğitim kurumu açtılar.

Sarp Akkaya 2012’de Suskunlar isimli dizide rol aldı. Yayınlandığı dönemde beğenilen dizide Sarı Bilal karakterini canlandırdı. Dizi çocuk yaşta hapishaneye düşen üç karkadaşın büyüyüp onlara zarar veren herkesten intikam almalarını anlatıyor. Dizide başrolleri, Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Aslı Enver ve Berk Hakman paylaştı. Daha sonra ise Racon isimli dizide rol aldı. Dizi babasının ölümünden sonra kendi adalet sisteminin oluşturan Kenan isimli adam, babasının bu durumuna karşı çıkan Yağmur’un hayatı anlatılıyor. Dizinin başrollerine ise Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir ve Sarp Akkaya yer almakta.

ROL ALDIĞI TİYATROLAR

Markalı Hava
Albay Kuş
Devenin Hörgücü Yamuk Olur
Rol Aldığı Diziler
Evli ve Öfkeli
Racon
Muhteşem Yüzyıl-Atmaca
Şubat
Suskunlar-Sari 2012-2013/ 1-28
Mavi Kelebekler
Ezel 2009-2011
Gece Gündüz 2009/ 20.bölüm
Sürgün Hayatlar
Şöhret Okulu
Ertelenmiş Hayatlar
Kurtlar Vadisi Pusu 2007/ Bölüm 17-22 - Servet
Beni Unutma
Ah Be İstanbul
Bizim Aile
Rol Aldığı Filmler
Kötü Çocuk - 2017
Eksik - 2015
El Yazısı - 2012
Labirent - 2011
Firar - 2011

SÖZ DİZİSİ

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristler tarafından haince öldürülür. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.

Peki Söz dizisi nerede çekiliyor? Bu konuyla ilgili ise şu an iki tane iddia var: Biri; Dizinin içinde geçen Karabayır'ın İstanbul’un Esenler ilçesine bağlı bir belde olduğu ve dizinin bazı çekimlerinin burada gerçekleştiği yönünde.İkinci iddia ise dizide geçen Karabayır Mardin’in Dargeçit ilçesine bağlı bir köy. Dizinin konsepti itibariyle oldukça uygun olan bölge karasal iklim etkisi altındadır. 2007 yılı itibariyle 805 nüfusa sahip olan köy dokusu ve doğası ile oldukça dikkat çekmektedir.

Sarp Akkaya söz dizisinde hangi rolde oynayacak? / Söz dizisinin Kasap Dragan'ı kimdir? ile ilgili etiketler Sarp Akkaya söz dizisinde hangi rolde oynayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.