Sarmaşık'ta sıra erkeklerin kavgasında!

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 2 Ekim Salı günü yayınlanacak 35'inci bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yeni bölüme Kerim Adil Sağlam ve Serhan'ın yemekteki tartışması damga vuracak.

Ufak Tefek Cinayetler 35. yeni bölümde Kerim ve Serhan arasındaki düşmanlık iyice su yüzüne çıkıyor.

Merve'nin evindeki yemeğe Sarmaşık'a yeni gelen Kerim de katılıyor. Ancak Serhan'ın 'Daha Kerim Bey'i tanımadık. Neden Sarmaşık'a taşınmaya karar verdi? Onu çok merak ediyorum' sorusu ortamı geriyor.

"KAÇAK DÖVÜŞMEK OLMUYOR MU?"

 Kerim Adil Sağlam, 'Niye merak ediyorsun? Rakibini tanımak için mi? Alt etmek için bilgiye mi ihtiyacın var? İlk yediğim yumruktan sonra hemen mızırdanmak kaçak dövüşmek olmuyor mu?' diye yanıt veriyor. Serhan ise, 'Rakip rekabetin adil olduğu bir düzende olabilir. Ama senin durumun öyle değil. Sen hep bel altına vuruyorsun' şeklinde konuşunca ortam adeta buz kesiyor. 

Sarmaşık'ta sıra erkeklerin kavgasında! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler kerim adil sağlam serhan aksak 35. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.