Sarmaşık vakasından yeni görüntüler!

Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler sezon finali için geri sayım başladı. Yeni bölüme saatler kala merak edilen bölümün yeni görüntüleri paylaşıldı.

Ufak Tefek Cinayetler'de parti başladı, davetliler yerlerini aldı ve korkunç cinayete resmen saatler kaldı! Bu partide sadece güzel müzik, keyifli ortam ve lezzetli atıştırmalıklar yok; kanlı hesaplaşmalar, can acıtan yüzleşmeler ve cinayete varan bir kavga var!

Bazı cinayet planları bozuluyor ama yolda yenileri kuruluyor ve cinayet anı yaklaştıkça ortalık iyice karışıyor. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor ve Sarmaşık vakasıyla bağlantılı ikinci cinayetin şaşırtıcı ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

Sarmaşık vakasından yeni görüntüler!

Kadınlar arasında büyük yüzleşmenin yaşanacağını bu akşam cinayete giden olayların tüm detaylarına tek tek tanık olacağız.

Birbirini öldürmek için planlar yapan kadınlarla kurbanlarının bir araya geldiği yaza merhaba partisinde yaşanacakları önlemeye kimsenin gücü ve çabaları yetmeyecek.

Sarmaşık vakasından yeni görüntüler! - Resim : 2

Kimin öldüğünün açığa çıkacağı sezon finaline ait 3. fragman yayınlanırken bölüme ait yeni fotoğraflar da basına servis edildi. Aksiyon ve dövüş uzmanları eşliğinde çekilen kavga sahneleri şimdiden çok konuşulacağa benziyor.

Sarmaşık vakasından yeni görüntüler! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler katil son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.