Sarmaşık bundan sonra daha kanlı olacak!

Yakında ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkacak Ufak Tefek Cinayetler'den gelen yeni teaser'da Osman Sonant görünürken Oya karakterini canlandıran Gökçe Bahadır, arka fonda yeni bölümlerin çok daha kanlı olacağını söylüyor.

Geçen sezon salı günleri büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezonu eylül ayında yine Star TV'de ekranlara gelecek. Dizinin başlamasına çok kısa bir süre kala dizinin ikinci tanıtım videosu da geldi.

İlk teaser'da gizemli kişinin Osman Sonant olduğu ortaya çıkarken yeni bölümlerin daha aksiyonlu geçeceği anlaşılıyor.

"ÇOK DAHA FENA OLACAK"

2. tanıtımda arka fonda seslendirme yapan Oya, her şeyin deha fena olacağını belirtip "Neler yaşadık, neler yaptık birbirimize... Kozlarımızı defalarca paylaştık. Bitti, bu kadardı sanıyordum. Meğer yaşadığımız her şey daha başlangıçmış. O güne kadar kumda oynayan çocuklar gibiymişiz. Bundan sonrası daha kanlı, daha yıkıcı ve çok daha sürprizli..." diyor.

 

Sarmaşık bundan sonra daha kanlı olacak! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler ikinci tanıtım teaser izle yeni sezon ikinci sezon osman sonant
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.