Şarkıya girer girmez jüriyi döndürdü... /VİDEO

TV8'in sevilen yarışma programı 'O Ses Türkiye'de sahneye çıkan Ferat Üngür 'Zülfü Kaküllerin Amber Misali' şarkısıyla tüm jüri üyelerini büyüledi.

Acun Ilıcalı'nun sunduğu, Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise'nin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye'nin 13 Ekim Pazar yayınlanan son bölümünde sahneye çıkan Ferat Üngür, sesi ve söylediği türküyle dört jüri üyesini de döndürmeyi başardı.

Ferat Üngür ilk olarak Zülfü Kaküllerin Amber Misali'ni seslendirdi. Jüri üyeleri döndükten sonra ise Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine bir de 'Islak Islak' şarkısıyla sahneyi salladı.

'FERAT ÜNGÜR FİNALE KALIR'

Yarışmaya Diyarbakır'dan katılan Ferat Üngür için Murat Boz, "Finale kalacak isim. Bugüne kadar sezonun en iyi yarışmacısı yorumunu yaptı."

 MURAT BOZ'UN TAKIMINI SEÇTİ

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Ferat Üngür, Murat Boz'un takımına katıldı.

Şarkıya girer girmez jüriyi döndürdü... /VİDEO ile ilgili etiketler O Ses Türkiye ferat üngür Zülfü Kaküllerin Amber Misali
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.