Şarkılar Bizi Söyler'de Kuzey rüzgarı esti! Volkan Konak şarkılarıyla mest etti!

Kanal D ekranlarında yayınlanan müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'de bu akşam Volkan Konak rüzgarı esti. Türk müziğinin önemli isimlerinden olan ve Kuzey'in Oğlu lakabıyla anılan şarkıcı, şarkılarıyla geceye damga vurdu.

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla her Cumartesi akşamı Kanal D'de ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programı 27 Kasım Cumartesi akşamı da ekrana geldi. Kuzeyin Oğlu lakaplı Karadenizli şarkıcı Volkan Konak hayranlarıyla biraraya geldi.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER'DE VOLKAN KONAK RÜZGARI

Her Cumartesi birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu ve farklı bir konseptle ekrana gelen programda bu haftanın konsepti Volkan Konak şarkılar oldu. Sibel Can'ın da eşlik ettiği şarkılar izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

HAKAN ALTUN BU HAFTA YOK

Programın sunucularından şarkıcı Hakan Altun bu hafta ekrana yer almadı. Şarkıcının hayranlarının da merak konusu oldu. Hasta olduğu ileri sürülen Hakan Altun'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Şarkılar Bizi Söyler'de Kuzey rüzgarı esti! Volkan Konak şarkılarıyla mest etti! ile ilgili etiketler Kanal D Volkan Konak şarkılar bizi söyler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.