Şarkılar Bizi Söyler'de duygusal anlar... Sibel Can ve Hakan Altun gözyaşlarını tutamadı

Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşam yayınlanan bölümüne Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu Fatih Kısaparmak konuk oldu. Fatih Kısaparmak ve oğlu Kaan Kısaparmak yeni albümlerinde yer alan şarkılarını ilk kez Şarkılar Bizi Söyler’de seslendirdi. Kaan Kısaparmak’ın stüdyoya girişiyle baba-oğul arasında duygusal anlar yaşandı.

Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in 55'inci bölümüne, Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu, söz yazarı ve bestekarı Fatih Kısaparmak konuk oldu. “Fatih Kısaparmak Şarkıları” konseptli programın açılışı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak “Onuncu Yıl Marşı” ile yapıldı.

Şarkılar Bizi Söyler'de duygusal anlar... Sibel Can ve Hakan Altun gözyaşlarını tutamadı

Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konukları, söz yazarı ve yorumcu Fatih Kısaparmak, sevilen sunucu ve yorumcu Şebnem Kısaparmak ve ünlü çiftin oğulları müzisyen Kaan Kısaparmak oldu. Fatih Kısaparmak ve oğlu Kaan Kısaparmak yeni albümlerinde yer alan şarkılarını ilk kez Şarkılar Bizi Söyler’de seslendirdi.

Şarkılar Bizi Söyler'de duygusal anlar... Sibel Can ve Hakan Altun gözyaşlarını tutamadı - Resim : 2

10 yıl aranın ardından ilk kez yeni albümü, şarkıları ve türküleriyle, Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan Fatih Kısaparmak, programda sevilen eserlerinden “Kilim, Gecenin Kemanı, Olur Mu Böyle Hasan, Bu Adam Benim Babam, Karadut’u’’ seslendirdi. Usta sanatçı seslendirdiği “Beri Gel Karagöz, Yar Gözlerin Yemyeşil” potpurileri ile de eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

Şarkılar Bizi Söyler'de duygusal anlar... Sibel Can ve Hakan Altun gözyaşlarını tutamadı - Resim : 3

SİBEL CAN VE HAKAN ALTUN'U AĞLATAN SÜRPRİZ


Şiirler, şarkılar ve sürpriz düetlerle renklenen programda duygusal anlar da yaşandı. Fatih Kısaparmak, 'Bu Adam Benim Babam' adlı şarkısını seslendirirken, oğlu Kaan Kısaparmak şarkıya eşlik ederek stüdyoya girdi. Kaan Kısaparmak’ın stüdyoya girişiyle baba-oğul arasında duygusal anlar yaşandı. Baba-oğulun düeti hem Şebnem Kısaparmak'ı hem de stüdyoda bulunan ünlü sanatçıları duygulandırdı. Sibel Can o anlarda gözyaşlarını tutamadı. Ayrıca, Şebnem ve Fatih Kısaparmak çifti, Şarkılar Bizi Söyler’e özel hazırladıkları “Nice Yıllara” şarkısını da söyleyerek unutulmaz anlara imza attı.

 

 

Şarkılar Bizi Söyler'de duygusal anlar... Sibel Can ve Hakan Altun gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler Fatih Kısaparmak Şarkılar Bizi Söyler Hüsnü Şenlendirici Sibel Can Hakan Altun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.