Şarkılar Bizi Söyler neden yok? 4 Mart Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Sibel Can’ın programı Şarkılar Bizi Söyler’in 4 Mart akşamında yayından kaldırılıp kaldırılmadığı merak konusu oldu. Peki, Şarkılar Bizi Söyler neden yok?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok sevilen programlarından birisi olan Sibel Can’ın sunduğu Şarkılar Bizi Söyler’den bir son dakika haberi geldi. Bitlis’te askeri helikopterin düşmesi sonrasında 9 şehit haberi gelmesi herkesi derinden yaraladı.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarının sevilen programlarından Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam 4 Mart Perşembe gününde yayınlanmayacak. Bitlis’te askeri helikopterin düşmesi sonrasında 9 şehit haberi gelmesi ile Şarkılar Bizi Söyler programının yayından kaldırıldığı belirtildi.

Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümünün gelecek hafta 11 Mart Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında olacağı ifade edildi.

Şarkılar Bizi Söyler neden yok? 4 Mart Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler Kanal D 4 Mart şarkılar bizi söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.