Şarkılar Bizi Söyler ne zaman? Kanal D'nin Şarkılar Bizi Söyler programı hangi gün?

Şarkılar Bizi Söyler programı ne zaman başlıyor sorusu, Kanal D izleyicilerinin merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta Sibel Can ve Hakan Altun'un sunuculuğunu yaptığı Şarkılar Bizi Söyler ilk bölümüyle ekrana gelmiştri. Hüsnü Şenlendirici'nin ilk bölüm konuğu olduğu Şarkılar Bizi Söyler hangi günler yayınlanıyor?

Şarkılar Bizi Söyler hangi gün yayınlanıyor, saat kaçta başlıyor soruları, programın takipçileri tarafından araştırılıyor. Kanal D ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında haftanın konukları kimler?

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölümü bu akşam yayınlanmıyor. Programın yerine Star Wars filminin getirilmesi üzerine akıllara "Şarkılar Bizi Söyler bitti mi, neden yok?" sorularını getirdi.

Şarkılar Bizi Söyler bu akşam yok mu? - Şarkılar Bizi Söyler neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bitlis-Tatvan'da askeri helikopterin düşmesi sonucu 9 askerimizin hayatını yitirmesi, 4 askerimizin ise yaralanması nedeniyle Şarkılar Bizi Söyler bu akşam yayından kaldırıldı.

Sevilen program önümüzdeki hafta 11 Mart Perşembe günü ekranlara gelecek...

Şarkılar Bizi Söyler ne zaman? Kanal D'nin Şarkılar Bizi Söyler programı hangi gün? ile ilgili etiketler Kanal D şarkılar bizi söyler hangi gün şarkılar bizi söyler ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.