Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Bu akşam 26 Mart Şarkılar Bizi Söyler konukları kim?

Şarkılar Bizi Söyler adlı programın bu haftaki konukları belli oldu. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen Şarkılar Bizi Söyler programına hangi ünlüler konuk geliyor? Şarkılar Bizi Söyler 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Arabesk Şarkılar" gecesi yaşanacak. Peki konuklar kim olacak?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan Şarkılar Bizi Söyler programının konukları açıklandı. 42. bölümüyle ekrana gelecek olan Şarkılar Bizi söyler programında bu akşam "arabesk şarkılar" gecesi yaşanacak. İşte arabesk şarkılara eşlik edecek ünlü isimler...

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI KİMLER?

Programın bu haftaki konukları Cengiz İmren, Kader ve Cansever oluyor.

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici tarafından sunulan Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Bu akşam 26 Mart Şarkılar Bizi Söyler konukları kim? ile ilgili etiketler şarkılar bizi söyler konukları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.