Şarkılar Bizi Söyler Hakan Altun neden yok?

Şarkılar Bizi Söyler programında sevenleri ile buluşan Hakan Altun’un son sağlık durumu ile bilgiler gelmeye devam ediyor. Şarkılar Bizi Söyler Hakan Altun neden yok sorusuna yanıt arayan izleyenler meraklarını gidermeye çalışıyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde 21 Nisan Çarşamba gününde kendisini iyi hissetmediğinden arkadaşları tarafından apar topar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Hakan Altun’un beyin kanaması geçirdiği ifade edildi.

Halan Altun, tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda tutuldu. Durumunun iyi olduğunu belirten Altun, "Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor." diye konuştu.

Şarkılar Bizi Söyler Hakan Altun neden yok?

HAKAN ALTUN NEDEN YOK?

Hakan Altun, program çekimleri sırasında rahatsızlık geçirmişti. Ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Altun, doktorlar tarafından beyin ameliyatına alınmış ve 5 gün yoğun bakımda tutulduktan sonra yoğun bakımda tedavisine devam edilmişti.

İstanbul'daki evinde istirahate çekilen şarkıcı, önceki gün rutin kontrolleri için Nişantaşı'nda bulunan bir özel hastaneye geldi. Gerekli kontrollerin ardından hastaneden ayrılan Altun, sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, "Rutin kontrolüme geldim. Herhangi bir sıkıntı yok. Kendimi iyi hissediyorum." dedi.

Şarkılar Bizi Söyler Hakan Altun neden yok? - Resim : 2

Bir süre daha sahnelerden uzak kalacağını ifade eden Altun, "Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor. Bir süre daha buradayım. Önümüzdeki hafta Bodrum'a gideceğim." diye konuştu.

Şarkılar Bizi Söyler Hakan Altun neden yok? ile ilgili etiketler Hakan Altun şarkılar bizi söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.