Şarkılar Bizi Söyler 5 Kasım Konukları Kimler? Şarkılar Bizi Söyler Bu Akşamın Konsepti Nedir?

Kanal D'nin Cumartesi akşamları yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölüm konuklarının merak edildiği Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konsepti nedir? İşte detaylar...

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları merak ediliyor. Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde Şarkılar Bizi Söyler yine eğlence dolu anların yaşanmasına neden olacak. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu akşam konuklar kimler?

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER 5 KASIM KONUKLARI KİMLER?

5 Kasım Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler konukları Selami Şahin olacak. Arabesk müziğinin dev ismi Selami Şahin bugüne kadar bestelediği şarkılarla Türk müziğine damga vurdu. Eski ve yeni şarkılarıyla Selami Şahin bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'de olacak.

Şarkılar Bizi Söyler 5 Kasım Konukları Kimler? Şarkılar Bizi Söyler Bu Akşamın Konsepti Nedir?

Şarkılar Bizi Söyler 5 Kasım Konukları Kimler? Şarkılar Bizi Söyler Bu Akşamın Konsepti Nedir? ile ilgili etiketler Kanal D Şarkılar Bizi Söyler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.