Şarkılar Bizi Söyler 1. bölüm izle | Kanal D canlı yayın

Şarkılar Bizi Söyler 1. bölümü ile bu akşam yayın hayatına başlıyor. Sibel Can ve Hakan Altun'un sunuculuğunu yapacağı Şarkılar Bizi Söyler her hafta değişik konuklarla izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Programın ilk bölüm konuğu Hüsnü Şenlendirici olacak.

Şarkılar Bizi Söyler 1. bölüm canlı yayınla Kanal D'de. Türkiye'nin iki güçlü sesi Sibel Can ve Hakan Altun'un birlikte sunacakları programın formatı ve ilk konukları hakkında merak sürüyor. Her Perşembe akşamı yayınlanacak Şarkılar Bizi Söyler ilk bölüm izlemek isteyenler bu akşam saat 20:00'da ekranın başına geçecek.

Şarkılar Bizi Söyler Programında neler olacak?

Türk müziğinin efsane isimlerini her hafta Kanal D ekranlarında hatırlamak, şarkılarını söylemek için hazırlanmış Şarkılar Bizi Söyler programında bu hafta Müslüm Gürses'in şarkıları söylenecek.

Şarkılar Bizi Söyler 1. bölüm izle | Kanal D canlı yayın

Hüsnü Şenlendirici'nin ilk bölüm konuğu olduğu Şarkılar Bizi Söyler'in yapımcılığını Poll Production üstleniyor.

Şarkılar Bizi Söyler 1. Bölüm izlemek için tıklayınız

 

 

Şarkılar Bizi Söyler 1. bölüm izle | Kanal D canlı yayın ile ilgili etiketler Kanal D Sibel Can Hakan Altun şarkılar bizi söyler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.