Şarkıcı ve oyuncu Begüm Polat komşusu tarafından feci şekilde darp edildi! İşte sebebi

Söz yazarı ve oyuncu, 'Bozkırın kızı' lakaplı genç şarkıcı Begüm Polat, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadı. Bomonti’de oturduğu sitenin etrafında bulunan ve mendil satan miniklere yardımlarda bulunan ünlü şarkıcı, önceki gün yine bir çocuğun yanındaydı. Bu sırada Begüm Polat’ın bir kadın komşusu yanlarına geldi ve önce sözlü olarak çocuğa sataştı ardından da tekme ve tokatlarla şarkıcıyı darp etti.

Neşet Ertaş'ın 'Doyulur mu?' eserine yaptığı cover ile dikkatleri üzerine çeken Begüm Polat, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşadı. Bomonti'de bir sitede oturan Polat'ın, kadın komşusu tarafından saldırıya uğradığı. Daha önce oturduğu sitenin etrafında mendil satan bir çocuğa zaman zaman yardım eden Polat, yine o çocukla ilgilendiği sırada sitedeki kadın komşusu tarafından darp edildi.

 Şarkıcı ve oyuncu Begüm Polat komşusu tarafından feci şekilde darp edildi! İşte sebebi


Begüm Polat, saldırgan komşusunun elinden erkek arkadaşıyla güvenlik kurtardı. Yaşadığı bu trajik olay sonrasında mahkemeye başvurarak komşusundan şikayetçi olan Begüm Polat, “Karşılaştığımızda selam veren biriydi, neye uğradığımı şaşırdım. Saldırınca büyük şok yaşadım. Davadan tazminat kazanırsam o çocuğun okul masrafları için kullanacağım” dedi.

Şarkıcı ve oyuncu Begüm Polat komşusu tarafından feci şekilde darp edildi! İşte sebebi


SEVGİLİSİ VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ARAYA GİRDİ

Tekmeli tokatlı kavgada Polat'ın elinde ve dizinde yaralar oluştu. Ünlü şarkıcıyı yanındaki erkek arkadaşı ve güvenlik zor kurtardı. Yüzüne direkt saldırmaya çalışan ve yere düştüğünde bile tekme atmaya çalışan komşusunu mahkemeye veren Polat, davayı kazanırsam tazminatı o çocuğun okul masrafları için harcayacağını söyledi.

Şarkıcı ve oyuncu Begüm Polat komşusu tarafından feci şekilde darp edildi! İşte sebebi


'ŞOK YAŞADIM'

Ünlü şarkıcı, "Saldırıya uğrayınca büyük şok yaşadım, şaşkınlıktan hareket bile edemedim. Aslında beni gördüğünde selam veren biriydi, neden böyle bir şey yaptığını hiç anlayamadım. Kadına şiddetin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kadının kadına yaptığı şiddet gerçekten büyük talihsizlik..." diyerek olayı Sabah'tan Ömer Karahan'a anlattı.

 

Şarkıcı ve oyuncu Begüm Polat komşusu tarafından feci şekilde darp edildi! İşte sebebi ile ilgili etiketler Darp Saldırı Begüm Polat bomonti Bozkırın kızı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.