Şarkıcı Sinead O’Connor (Şüheda Sadakat) evlat acısıyla yıkıldı! Cansız bedeni iki gün sonra bulundu

1980'li yıllarda 'Nothing Compares 2U' adlı şarkısıyla kariyerinde zirveyi yaşayan 55 yaşındaki İrlandalı şarkıcı Sinead O’Connor’un oğlu Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor 17 yaşında yaşamını yitirdi.

2018 yılında Twitter hesabından Müslüman olduğunu ve Şüheda Sadakat adını aldığını duyuran Sinead O'Connor evlat acısıyla sarsıldı. Ünlü şarkıcının oğlu Shane’in cansız bedeni, kayıp olduğunun bildirilmesinden iki gün sonra, Wicklow'un Bray bölgesinde bulundu.

Şarkıcı Sinead O’Connor’un (Şüheda Sadakat) evlat acısıyla yıkıldı! Cansız bedeni iki gün sonra bulundu

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

55 yaşındaki şarkıcı, sosyal medyada paylaştığı mesajında, “Benin güzel oğlum Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, hayatımın ışığı, dünyevi mücadelesini bitirmeye karar verdi ve şimdi Tanrı'yla birlikte. Huzur içinde yatsın ve kimse onu örnek almasın. Bebeğim. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Shane'in kaybolmasının ardından Sinead, sosyal medyada, oğlunun intihar gözetimi sırasında hastaneden kaybolduğunu iddia ederek, oğluna bir şey olması durumunda hastaneye dava açacağı tehdidinde bulunmuştu.

Şarkıcı Sinead O’Connor’un (Şüheda Sadakat) evlat acısıyla yıkıldı! Cansız bedeni iki gün sonra bulundu

Sinead’ın dört çocuğundan biri olan Shane, en son Dublin 24 bölgesindeki Tallaght'ta görülmüştü. Shane, 2019’da da ortadan kaybolduktan sonra bulunmuştu.

 

Şarkıcı Sinead O’Connor (Şüheda Sadakat) evlat acısıyla yıkıldı! Cansız bedeni iki gün sonra bulundu ile ilgili etiketler sinéad o’connor Şüheda Sadakat Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.