Şarkıcı Özgün'den duygu dolu Onur Şener paylaşımı: ''Şov devam etmeli ama böyle değil be dostum…''

Sahne aldığı mekanda gelen istek parçanın sözlerini bilmediği için söylemeyince 3 kişi tarafından öldürülen Onur Şener'in vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü isimler, 45 yaşındaki şarkıcının vefatı sonrası üzüntülerini ve katillere olan tepkilerini sosyal medyadan dile getirdiler. Onur Şener ile uzun süre aynı sahneyi paylaşan şarkıcı Özgün de Instagram hesabından duygu dolu bir açıklamada bulundu. Özgün, ''Evet, şov devam etmeli ama böyle değil be dostum…'' ifadelerini kullandı.

Türkiye Onur Şener cinayetini konuşuyor... Ankara'da sahne aldığı mekanda istekte bulunulan şarkıyı sözlerini bilmediği için söylemediği gerekçesiyle saldırıya uğrayan şarkıcı Onur Şener hayatını kaybetti. Kesici bir aletle vücuduna aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan 45 yaşındaki şarkıcı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Onur Şener'in vahşice katledilmesinin ardından sosyal medya ayağa kalktı.

Sanat camiasının ünlü isimleri Onur Şener'in vefatının ardından üzüntülerini ve katillere olan tepkilerini sosyal medyadan dile getirdiler. Onur Şener ile uzun dönem aynı sahneyi paylaşan şarkıcı Özgün de Instagram hesabından bir yazı kaleme aldı. Şener'in vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Özgün, katillere de ateş püskürdü. Şarkı sözlerini bilmediği için istek parçayı seslendirmediği gerekçesiyle öldürülen Onur Şen'in ardından şarkızı Özgün isyan etti: ''Arkadaş, bizim bir şeyi istememe hakkımız yok mu? Zorunda mıyız? Bunun sebebi kesinlikle bir şarkı olamaz. Söylemezsek o şarkıyı, ölüm müdür bu işin sonu?''

onur şener

İşte Onur Şener'in vefatının ardından şarkıcı Özgün'ün kaleme aldığı o yazı...

''Onur Şener

Dünya iyisi, altın kalpli eski dost… Uzun zaman aynı sahneyi paylaştık. Bir hiç uğruna kızından, ailesinden, arkadaşlarından, sevdiklerinden, bizlerden koparıldı Onur… Dün haberi okuduğum andan beri yaşadığım şaşkınlığın ve üzüntünün tarifi yok.

Maalesef bu ne ilk ne de son. Yıllarca ve defalarca sahnelerde yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Sahnelerimize mermiler mi gelmedi, sahnedeyken silahlar mı patlamadı… Daha neler neler…

Çıkan haberlerde “Ankara’da üç kişi istedikleri şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyen Onur Şener’i öldürdü.” diye yazıyordu. Peki gerçekten bir şarkı yüzünden mi öldürüldü Onur? Bilmediği, belki sevmediği ya da o anki programının akışına uygun olmayan o şarkıyı söylemediği için mi?

Arkadaş, bizim bir şeyi istememe hakkımız yok mu? Zorunda mıyız? Bunun sebebi kesinlikle bir şarkı olamaz. Söylemezsek o şarkıyı, ölüm müdür bu işin sonu?

Parayla, konumla, mevkiyle kendini herkesin ve her şeyin üstünde görüp, sahibi sanan; karakter yoksunu, şişik egolu, sığ beyinli, cahil insan müsveddelerinin her geçen gün sayılarının artması; üstüne üstlük bu tip durumlar karşısında hak ettikleri cezayı almayıp, içeride 3-4 sene yatıp (orada da ağam paşam bir güzel ağırlanıp) tekrar insan içine çıkıp, hayatlarına kaldıkları yerden devam etmelerindendir.

Sevgili Onur daha iki gün önce aramızdayken artık yok… Kızıyla birlikte söyledikleri “Arkadaşım Eşek” şarkısının videosunu izledim az önce Instagram’da. “Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek.” diyordu küçük kız olacaklardan, bu sözlerin ağırlığından habersiz, neşeyle. Evet, araya öyle bir ayrılık girdi ki katlanması mümkün değil o güzel yavrunun…

Dilerim ve umarım ki katil(ler) hak ettikleri en ağır cezayı alırlar. Ailesi, sevenleri ve biz sanatçılar için belki de tek teselli bu olabilir artık. Allah rahmet eylesin… Küçük kızına, ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum.

Onur çok sever, çok da güzel söylerdi: “Show must go on.” Evet, şov devam etmeli ama böyle değil be dostum… Mekânın cennet olsun, huzurla uyu Onur…''

 Şarkıcı Özgün'den duygu dolu Onur Şener paylaşımı: ''Şov devam etmeli ama böyle değil be dostum…'' - Resim : 2


OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, pazar gecesi 03.15 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda meydana geldi. İddialara göre, mekanda bulunan İlker K., Ali G., Semih S., Jale E ve Gözde G., müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Şener'in ise şarkıyı bilmediğini söyleyerek, karaoke şeklinde söylediği iddia edildi. İlker K.'nin ise karaoke yapmadan şarkıyı söylemesini istediği, Şener'in ise "İşime karışma" dediği öğrenildi. Aralarında tartışma başladığı ve tartışmanın kavgaya dönüştüğü, çıkan kavga sonucunda maktulün belirtilen yerinden yaralandığı, şüpheli şahıslardan Ali G. ve Semih S.'nin el kısmından kesi şeklinde yaralandığı ve şahısların tedavileri için hastanelere sevk edildiği öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken, sağlık ekipleri ise kavgada ağır yaralanan Şener'i hastaneye sevk etti. Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili başta İlker Y. ile Ali G. Semih S., Jale E., ve Gözde G. olmak üzere toplam 5 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

 

Şarkıcı Özgün'den duygu dolu Onur Şener paylaşımı: ''Şov devam etmeli ama böyle değil be dostum…'' ile ilgili etiketler Sosyal Medya Özgün onur şener
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.