Şarkıcı Ozbi sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! İşte son sağlık durumu

Gerçek adı Onur Dursun olan ve sahne adı Ozbi ile tanınan 35 yaşındaki müzisyen sahnede talihsiz bir kaza geçirdi. Önceki akşam Kadıköy'de sevenleriyle bir araya gelen Ozbi konser sırasında sahnede ayağını burktu. Şiddetli ağrı yaşayınca soluğu hastanede alan şarkıcının ayağı alçıya alındı. Ozbi, Konya ve Antalya'da vereceği konserlerini iptal etmek zorunda kaldı.

Sahne adı 'Ozbi' ile tanınan rap & RnB şarkıcısı Onur Dursun sahnede görünmez bir kaza geçirdi. Konser sırasında ayağını burkan şarkıcı daha sonra şiddetlenen ağrı nedeniyle soluğu hastanede aldı.

Şarkıcı Ozbi sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! İşte son sağlık durumu

Çatlak ve zedelenme oluşan 35 yaşındaki şarkıcının ayağı alçıya alındı. Kötü haberi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Ozbi planlanmış yakın tarihteki konserlerini de iptal etmek zorunda kaldığını açıkladı.

Ozbi ayağı alçıya alındıktan sonra verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:


''Dün Akşam sahnede düşüp bileğimi burkmuştum sabah çok kötü oldu…
ufak bi çatlak ve zedelenme varmış üstüne basamıyorum 🤦 böyle de sahneye çıkarım ben ama hiç keyifli olmaz…
Konya ve Antalya/Lara konserlerini mecburen erteledik
Yeni tarihler belirlenince duyuracağız biletleri iade etmek isteyen edebilir ama yeni duyuracağımız tarihte de geçerli olacaktır…
Şimdiden sıkıldım ya 😩''

Şarkıcı Ozbi sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! İşte son sağlık durumu

Paylaşımına gelen çok sayıda 'geçmiş olsun' mesajının ardından son sağlık durumu merak edilen Ozbi, ''Herkese teşekkür ederim önemli bi şey yok 1 haftaya toparlarım büyük ihtimalle saolun var olun.'' yorumunda bulundu.

Şarkıcı Ozbi sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! İşte son sağlık durumu

OZBİ KİMDİR?

Ozbi ya da gerçek adıyla Onur Dursun (d. 30 Ocak 1986; İstanbul, Türkiye), Türk rap müzik şarkıcısıdır. 14 yaşından beri rap müziğe ilgisi olan Ozbi, Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü yarıda bırakıp Craft Tiyatro'da oyunculuk eğitimi almıştır. İlk solo albümü Halk Edebiyatı'nı 2014 yılında çıkarmıştır. Ardından 2016 yılında Gülce Duru ile birlikte Rakılı Live serisini başlatmıştır. Serinin ilk albümü 2016'da, ikincisi 2017'de çıkmıştır. 2018'de Serserilik ve Şiir isimli albümünü yayınlamıştır. 20 Şubat 2020'de Rakılı Live 3. Seri albümünü yayınlamıştır. 7 Ağustos 2020'de yeni doğan kızı için 3 şarkıdan oluşan Dünya'm 20:24 adlı albümü çıkarmıştır.

 

 

 

Şarkıcı Ozbi sahnede talihsiz bir kaza geçirdi! İşte son sağlık durumu ile ilgili etiketler Konser kaza Ozbi Onur Dursun
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.